Újabb DDR4-es modulokkal bombázza a piacot a HyperX

Hirdetés

A Kingston divízió alá tartozó HyperX egyfajta szőnyegbombázást hajt végre DDR4 memóriamodulok frontján, ugyanis az utóbbi időben megszaporodtak a vállalat erre vonatkozó termékbejelentései. Mindez annak fényében teljesen érthető, hogy már nem csak az Intel Haswell-E processzorokhoz, hanem az Intel hatodik generációs Core i "Skylake" processzoraihoz is lehet ezt a szabványt alkalmazni.


[+]

A legfrissebb modulok a Savage családba tartoznak, és különféle órajelekkel, működési feszültséggel, valamint késleltetéssel érhetőek el. A fekete NYÁK-ra épülő és aszimmetrikus alacsony profilú hűtéssel ellátott modulok alapvetően 4 és 8 GB-os kapacitással rendelkeznek, amelyek egyenként, valamint két-, négy- sőt nyolccsatornás kiszerelésben is megvásárolhatóak, így akár 128 GB összkapacitást kínálva a vásárlók számára. A választható opciókat az alábbi táblázat foglalja össze:


[+]

Az élettartam garanciával rendelkező Savage család árazását a gyártó nem tette közzé, de a mai naptól elérhetőek, kivéve azok, amelyek neve után egy 1-es szám áll, ezek ugyanis valamivel később érkeznek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés