Beépített LCD kijelzővel rendelkező Evergreen kamera érkezik

A közelmúltban a japán Evergreen is belépett a sportkamerák piacára, most pedig bejelentették, hogy egy újabb modellel szélesítik palettájukat.

Evergreen DN-68361
Evergreen DN-68361

Az első pillantásra egy GoPro kamkordernek tűnő DN-68361 a különféle kiegészítők segítségével a kerékpár kormányára, sisakra, snowboardra, szörfdeszkára vagy az autó műszerfalára is könnyedén felszerelhető. Jár hozzá egy ütésálló átlátszó műanyagtok, amely harminc méteres mélységig vízálló. A kezelését egy, a hátlapba épített másfél hüvelykes LCD kijelző könnyíti meg, amely információt szolgáltat az aktuális beállításokról éppúgy, mint az akkumulátor állapotáról, illetve arról, hogy pontosan mit is vesz fel a készülék. Az akkumulátor egyébként maximális töltöttség mellett másfél órányi használatra elegendő energia eltárolását biztosítja.

Evergreen DN-68361
Evergreen DN-68361

A termék képes a Full HD felbontású anyagok rögzítésére másodpercenkénti harminc képkockás sebesség mellett. Akinek ez nem elég, az választhatja az 1280x720, illetve 848x480 pixeles módokat is, amelyek 60 képkocka/másodperccel dolgoznak. Természetesen állóképek is lőhetők az eszköz segítségével, amelyek maximális felbontása 3200x2400 képpont lehet. Az újdonság belső memóriával nem bír, viszont a kártyaolvasója akár a 32 GB-os memóriakártyákkal is megbirkózik. A mini HDMI csatlakozóval ellátott 84 gramm súlyú termék ára várhatóan 240 dollár körül alakul majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • GoPro

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés