Elsőként kínál 12 GB-os, háromcsatornás memóriakészetet a Kingston

A világon elsőként mutatott be 2000 MHz-es órajelen üzemelő memóriákat a Kingston, most pedig egy újabb első helyet zsebelhetnek be. Olyan háromcsatornás memóriacsomagot készítettek, amelyek három, egyenként 4 GB-os tárkapacitású modullal bírnak, azaz összesen 12 GB-nyi . A DDR3 szabványnak megfelelő termék a HyperX termékcsaládot fogja bővíteni, azaz a gyártó nagyteljesítményű memóriáinak választékát fogja bővíteni.


[+]

Az alumínium hűtőbordák alatt található chipek 1600 MHz-es effektív órajelen üzemelnek, tesztelésük során egy Asus P6T Deluxe alaplap, valamint egy Intel Core i7 processzor társaságában hibátlanul üzemeltek. Ehhez az órajelhez CL 9-9-9-27-es időzítések tartoznak, amelyek eléréséhez 1,65 voltra van szükség. A memóriamodulokon található SPD chip a JEDEC szabványnak megfelelő értékek mellett XMP profilokat is tartalmaz, így egy arra alkalmas alaplappal a kívánt sebesség beállítása is egyszerűbbé válik.


[+]

A KHX12800D3K3/12GX típusszámmal ellátott háromcsatornás memóriakészlet egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el, ajánlott fogyasztói árát 1400 dollárban állapították meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés