Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) waterman_

waterman_
(fanatikus tag)

ez ám a fejlesztés:) nem is átmatricázták az intel meghajtóit, hanem csak rábiggyszetettek egy kis kingston logót. látom magam előtt, ahogy a marketingesek éjt nappallá téve egy héten át izzadtak ezzel az új dizájnnal.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#2) mephi666 válasza waterman_ (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát igen... az alsóval szerintem több csoport dolgozott, mert az nagyobb is, meg görbe a széle meg minden... nagy meló lehetett... biztos kaptak érte szép nagy prémiumot meg pár hét jutalomszabit... ekkora meló után megérdemelt a pihenés... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Egy 80gigás jöhetne a notebook-ba ingyen, nem venném sértésnek. :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#4) Morden24 válasza waterman_ (#1) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gondolom, éppen a marketingesek ötlete volt, hogy inkább az intel logó legyen jobban észrevehető, és ne a Kingston ;]

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#5) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

Német oldalakon 900 EUR-ért kínálják ez a 32 GB-ot, úgyhogy nem éri meg, mert 100 EUR-ért már kapok fele ilyen gyors 32 GB-os SSD-t, és abból 2-t vagy 4-et ha RAID-be kötök előrréb vagyok árban és sebességben. Méretben persze nem. :(((

(#6) audi100td válasza Champipi (#5) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Én is utánaolvasgattam és Ausztriába is 800 Euro felett szórják a 32GB-ost, igaz, hogy baromi gyors, de még nagyon nem éri meg. :(

(#7) Misi 007

Misi 007
(senior tag)

Hát igen ezek még nem a mi pénztárcáinkhoz szabott árak... :W
Remélem mi hamarabb "emberi" áron lesznek kaphatók ezek a kis gyöngyszemek!

(#8) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát elég horror árak :( Nem kell még vennem :D

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#9) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Ezek az SSD-szutykok mennyire tartósak....?

(#10) kariad

kariad
(senior tag)

"A várható MTBF élettartamot ennél 1 200 000 órára becsülik." Most vegyetek az unokáknak mert addigra Értékes múzeumi darab lesz! :DD

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#11) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

hehe...

(#12) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Intel gyárt a Kingstonnak? Érdekes. Ez olyan lesz mint pl. GPU gyártók és VGA gyártók viszonya?

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#13) fiATHaLON

fiATHaLON
(őstag)

Ha egy ilyet (vagy egy ilyet, aminek a 60GB-os verziója 40.000Ft körüli áron van)
berak az ember rendszervinyónak, akkor kibírja-e már a jelenlegi fejlettségével,
és mennyivel gyorsabb egy hagyományos vinyónál gyakorlatban?
(Tudom, vegyek, és meglátom. :DDD De hátha itt megmondja valaki
anélkül is.)

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=dO5em1rn5Ik

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.