Itt a legkisebb és legkönnyebb Drift akciókamera

Az akciókamerák piacán az egyik leghosszabb ideje jelen lévő vállalat az amerikai Drift Innovation. A cég bejelentette, hogy 250 dolláros áron elérhetővé teszi az új, nyolcadik generációs mini kameráját, a Stealth 2-t.

Drift Stealth 2
Drift Stealth 2 [+]

A GoProhoz hasonlóan Drifték is ragaszkodnak az általuk kitalált formavilághoz, kialakításhoz, így az új modell is leginkább úgy néz ki, mint egy hagyományos kamkorder, amelyet összezsugorítottak. Az oldalára került a monokróm LCD kijelző, amely tehát ez esetben nem alkalmas arra, hogy a felhasználó nyomon kövesse, hogy mit lát az eszköz, illetve, hogy visszanézhessük az elkészített felvételeket. Persze azért erre is van mód, csak ehhez egy mobil eszközre kell telepíteni a megfelelő alkalmazást, ugyanis a Stealth 2 rendelkezik beépített Wi-Fi egységgel, ily módon képes kapcsolatot teremteni a telefonokkal, tabletekkel.

Ez a jelenlegi legkisebb és legkönnyebb Drift kamera, 8 centiméteres hosszúságához 4,2 centiméteres magasság és 2,7 centiméteres szélesség társul, a tömege pedig 97 gramm. A strapabíró külső burkolatnak és a készülékháznak köszönhetően használathoz nem szükséges valamiféle tokba bújtatni, mint például a GoPro eszközeit. 1500 mAh akkumulátora három órányi működésre elegendő energiát biztosít számára, ami ebben a termékkategóriában kimagasló értéknek számít. Módot ad a Full HD felbontású felvételek elkészítésére, de ilyenkor be kell érni másodpercenkénti harminc képkocás rögzítési sebességgel. Akinek ez nem elég, az választhatja a 720p módot is, ami ennek a dupláját produkálja, emellett akár 12 megapixeles fotók is lőhetőek a segítségével, lehetőséget ad sorozatfelvételek elkészítésére és TimeLapse módban is használható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés