Érkezik a Denon multi-room rendszerének új tagja

A Denon bejelentette, hogy júliusban elérhetővé teszi a HEOS multi-room hangrendszer legújabb tagját. A HomeCinema egy hangprojektorból és egy mélynyomóból áll, Magyarországon elsőként a Denon Márkaboltban lehet majd megvásárolni egyelőre még ismeretlen áron, de azért az jó támpontot jelenthet, hogy Nyugat-Európában 800 euróba fog kerülni.

Denon HEOS HomeCinema
Denon HEOS HomeCinema [+]

A vezeték nélküli SoundBar dupla 2 x 5 hüvelykes méretű precíziós meghajtóval rendelkezik, így reprodukálja a felső basszus és a középfrekvenciás hangokat és a vállalat állítása szerint pazar hangzást produkál, különösen az énekhangoknál. Rendelkezik még két 20 mm-es dóm magassugárzóval is, melyek a magas hangokat reprodukálják egészen 20 kHz-ig.

Ellátták HDMI bemenettel és kimenettel is (TV Audio Return Channel funkcióval), valamint Dolby Digital, Dolby Digital Plus és DTS dekóderekkel. Hála a HEOS App vezérlésnek és a TV távirányító tanulási funkciónak, a beállítás és a kezelés teljesen egyszerű. A vezeték nélküli HEOS HomeCinema subwooferben a kettős, 5¼ hüvelykes mélynyomók párhuzamosan dolgoznak, így biztosítják a mérvadó mély basszus hangokat a mai filmekhez és filmzenékhez – torzítástól mentesen és bármely hangerőn. A hangerőszint könnyen vezérelhető a HEOS app segítségével. A kompakt mélynyomót el lehet helyezni vízszintesen vagy függőlegesen is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Denon

Előzmények

Hirdetés