5.2 csatornás, belépő szintű AV erősítő Denon módra

A Denon magyarországi képviselete bejelentette, hogy nyáron hazánkba is megérkezik a Denon új 5.2-es házimozi erősítője. Az AVR-X520BT típusjelzésű modellt elsőként a vállalat márkaboltjában lehet majd megvásárolni 99 990 forintos áron.

Denon AVR-X520BT
Denon AVR-X520BT [+]

A készülék összesen öt HDMI bemenettel rendelkezik, ebből három támogatja a HDCP 2.2 / 4K 60p formátumot, ami bőven elég a olyan modern HDMI eszközök csatlakoztatásához, mint például a játékkonzol, Blu-ray lejátszó vagy streaming set-top-box. Az AVR-X520BT ezen felül támogatja a teljes sebességű 4K Ultra HD-t és a 4:4:4 Pure Color al-mintavételű jeltovábbítást is. A 3D kompatibilitás minden HDMI bemeneten elérhető. Köszönhetően a beépített vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatnak, a felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják a kompatibilis okostelefonjukat és streamelhetik a kedvenc zenéiket, valamint kiváló hangminőségben lejátszhatják azokat a AVR-X520BT-n. A receiver emlékszik akár nyolc korábban párosított Bluetooth-eszközre is, így az egész család gyorsan elérheti a készüléket. Emellett felszerelték egy kényelmesen elérhető USB porttal az előlapon, a zenei fájlok lejátszásához (MP3, WMA, FLAC és AAC) és a hordozható eszközök töltéséhez.

Denon AVR-X520BT
Denon AVR-X520BT [+]

Meg kell említeni a Bluetooth App (Denon 500 Series Remote App) szolgáltatást, így az AVR-X520BT vezérelhető bármilyen Bluetooth-eszközről. A funkciók között megtalálható a be/ki, hangerő fel/le, némítás és a műsorforrás választás funkció. Az akalmazás androidos változata már elérhető, és hamarosan megjelenik az iOS verzió is. Az exkluzív Denon Setup Assistant (beállítási asszisztens) és a Quick Start Guide (Gyors beállítási Segédlet) által az AV Receiver beállítása gyors és egyszerű. Az AVR-X520BT-hez tartozik egy telepítő mérőmikrofon is, ami beállítja a rendszer kritikus paramétereit a legjobb hanghűségért, testre szabva az egyedi hangszóró rendszerekhez és hallgatói pozíciókhoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Denon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés