Célegyenesben a Denon új házimozi erősítője

A Denon magyarországi forgalmazója augusztus közepén, várhatóan 220 000 forintos áron teszi elérhetővé a vállalat AVR-X3100W típusjelzésű házimozi erősítőjét. A 7.2 csatornás készülék támogatja a 4K (4K/60p) jelek kezelését, és az ISFccc videó kalibrációs technológiával is ellátták, aminek köszönhetően megkapta az ISF tanúsítványt.

Denon AVR-X3100W
Denon AVR-X3100W [+]

Csatornánkénti maximális névleges teljesítménye 180 watt (6 ohm, 1 kHz, THD: 1%, 1 csatornán vezérelve), de a 105 watt közelebb áll azért a valós használathoz (8 ohm, 20Hz-20kHz, THD: 0,08%, 2 csatornán vezérelve). Megkapta az Audyssey féle MultiEQ XT technológiát, amely egy mikrofon segítségével elméletileg képes arra, hogy a lehető legjobb hangminőséget a helyiség egy kívánt pontjába koncentrálja. A szintén Audyssey fejlesztésű Dynamic EQ pedig azért felel, hogy még legalacsonyabb hangerő mellett is tiszta hangokat, dinamikus basszust produkáljon. A tíz darab HDMI port mellett került rá 2-2  optikai és koaxiális digitális audiocsatlakozó is. A DLNA tanúsítvánnyal is bíró termék rendelkezik beépített Wi-Fivel, hálózatba is köthető, és módot ad néhány internetes alkalmazás, így például a Spotify közvetlen elérésére.

Denon AVR-X3100W
Denon AVR-X3100W [+]

Rendelkezik beépített médialejátszóval, a frontfelületen elhelyezett USB porton keresztül csatlakoztatott adattárolókon, illetve PMP-ken, dokkolókon keresztül rá eljuttatott zeneszámok közvetlen megszólaltatását is biztosítja. Ráadásul nem csak a szokásos MP3-WMA kombó jöhet szóba, hiszen a FLAC, a WAV és az Apple Lossless állományokkal is elboldogul. A vezérlését megkönnyíti a gyártótól már megszokott grafikus kezelőfelület mellett az is, hogy egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével vezérelhető okostelefonról vagy tabletről is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Denon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés