Dell Streak Pro: érkezik a gyártó első 10"-es tabletje

A Dellnél nem kapkodták el a tablet témát, hiszen volt már 5"-es és 7"-es Streak is, de a 10"-essel eddig vártak, pontosabban várattak bennünket, de reméljük, nem hiába. A Streak Pro érkezésével kapcsolatban már voltak jelek, de azon kívül, hogy a 10"-es eszközön Google Android 3.0-s "Honeycomb" fog futni, nem sok egyéb biztos információt lehetett kideríteni. Szerencsére a megjelenés közeledtével (ami júniusra tehető) szokás szerint elkezdtek kiszivárogni az első képek és technikai paraméterek, melyek már komolyan is vehetők, nem csak a találgatás színvonalát ütik meg.

Az érkezőben lévő 261 x 176,4 x 12,9 mm-es méretekkel megáldott alumínium házas Dell masina érintőképernyője 10"-es, 1280x800 képpont felbontású, mögötte pedig az 1 GHz-es NVIDIA Tegra 2 SoC dolgozik 1 GB memóriával és kiviteltől függően 16, 32 vagy 64 GB flash memóriával, mely még tovább bővíthető az SD olvasóba helyezett kártyával.

Az adatkapcsolat létrehozására beépített IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi és Bluetooth 2.1 vezérlők állnak rendelkezésre, de opcionálisan a mobilinternetet is támogathatja (még az LTE-t is). Két kamera is került rá: egy öt megapixeles a hátlapra, valamint egy két megapixeles az előlapra. A beépített akkumulátorról pontos teljesítményadatok nem állnak rendelkezésre, de a hírek szerint 12 órán keresztül lesz képes kiszolgálni a 720 grammos Streak Prót.

Az árról egyelőre nem tudni semmit, és a napra pontos megjelenési dátum is titok, az viszont nem, hogy a Dell új táblagépe a feketén kívül rózsaszín, kék és piros színekben is elérhető lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés