Corsair Vengeance 2000 7.1-es vezeték nélküli headset

A Corsair bemutatta kifejezetten játékosok számára kifejlesztett Vengeance heaset szériájának legújabb és egyben legnagyobb tagját, a Vengeance 2000-et. Felépítése elég masszív megjelenést kölcsönöz számára, fejpántja is elég stabilnak és jól párnázottnak tűnik. A méretes, 50 mm-es hangszórók a gyártó állítása szerint tisztességes hangzásvilágot teremtenek és az erőteljes basszus sem hiányzik a szerkezetből. A specifikációban 20 Hz – 20 kHz-es frekvencia átvitel és 32 ohmos impedancia olvasható, azonban utóbbi adat jelen esetben nem olyan fontos. Miért is?


[+]

Mert a Vengeance család többi tagjához képest a 2000-es vezeték nélkül kapcsolódik a számítógéphez, így a hangszórók meghajtsa fedélzeti erősítőjének a dolga. A kommunikáció egy USB-s adóvevő segítségével történik, hatótávolsága bő 10 méter, működéséhez viszont Windows (XP, Vista, 7) operációs rendszer szükséges. A nevében is szereplő 7.1 természetesen a 3D hangzásra utal, amit elméletileg a HRTF hangpozicionáló technológia teremt meg, az eljárás 5.1 és 7.1 szabványú forrásokkal is megbirkózik.


[+]

A kétirányú kommunikációért egy zajszűrős, irányítatlan mikrofon felel, ennek karja felhajtható, ha nincs rá szükség. A Vengeance 2000 beépített akkumulátora egyetlen töltéssel 10 órányi üzemidőt biztosít, töltése egy mellékelt USB kábellel történik, de szerencsére akkor sincs tragédia, ha menet közben merül le, ugyanis töltés közben is használható. A hangerő az egyik oldalon méretes potméterrel szabályozható. Memóriaszivacsból készült, a fület körbeölelő fülpárnák kellemes tapintású anyagból készültek, remélhetőleg több órás viselése sem válik kényelmetlenné vagy túlságosan izzasztóvá.


[+]

Corsair Vengeance 2000 7.1-es vezeték nélküli headset vételára 149,99 dollár.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés