El is kérik az árát...
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
El is kérik az árát...
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

Tényleg drágák, de jónak, és kényelmesnek tűnnek...
[ Szerkesztve ]

Nem tűnik rossznak egyik sem,az ára sem annyira vészes.Azért meg kellene hallgatni ítéletmondás elött.
Kíváncsi vagyok ez az aktív zajszűrő teknik mennyire hatékony, és milyen visszonyban vannak hangzásilag pl egy HD25-tel.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
sony MDR-NC40 húszezerszer jobb ezeknél és 25 rugó... Ezek meg mire idekerülnek 100- meg 200 euróban fognak átszámolódni szokás szerint..30-60 ezerért nagyon balekoknak való cucc lesz.
[ Szerkesztve ]
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

jók de erősen túl vannak árazva
üdv.
"Erről a széthullós problémáról olvastam a külföldi fórumokon, és tényleg elég gáz, többek között emiatt sem tudok választani. Hasonló problémával már találkoztam az utcai fejhallgatóm kapcsán (Sony MDR-NC40), ott a jobb oldali fülest rögzítő fém(!) csavar egyszerűen eltört -- egy pillanatragasztós műtét gyorsan megoldotta a problémát." 
"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

Soha nem voltam se a zárt se a zajszűrős megoldások kedvelője, mivel engem a fehér zaj jobban zavar mint a külső zajok, a jól izoláló szivacstól meg úgy befülled az ember füle, hogy utána nem győz fülorrgégészetre járni. Persze hosszú távon, egy korábbi Pio fülessel már jártam így.
Szívesen kipróbálnék egy ilyet.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

"egyéb, hangjavító eljárások is igénybe vehetők. Ilyen például a Crystalizer algoritmus, mely a tömörített tartalmak (jellemzően MP3) eredeti csengését, telt hangzását próbálja meg visszaállítani"
au..

Volt szerencsém egy: BOSE által gyártott hasonló megoldáshoz:[link]
Hatásos volt a zajelnyomás, úgy 500 és 6K között, de kb.: K44 hangja volt, és sokkal többet kértek érte 
Persze ez sokkal komolyabb gyártó, gondolom üti egy drágább zárt füles színvonalát ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
Hát én napi egyszer minimum véletlenül rátaposok meg volt vele már minden de nulla baja
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.
Most jól jönnek télen ...
Melegíti az ember fülét ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
(#14) Ł-IceRocK-Ł válasza Tibor_560sec (#13) üzenetére
A sapka olcsóbb, bár nem szól így az biztos. 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Én egy korábbi ilyen zajszűrős példányt vettem meg, de lecseréltem inkább egy Aruvana Air-re mert nagyon "MC" kinézetem lett tőle az utcán. 
Otthonra tökéletes mert ott igazából senki sem látja, de egy zajos városi utcán én nemigen hordanék mégegyszer ekkora fülest mert könnyen "Mikrobinak" néznek vele az emberek. Persze aki nem veszi fel poénosan a beszólásokat... 
Tomcat
Igen. Kíváncsi lennék arra az algoritmusra, amely veszteségmentessé teszi a veszteséges tömörítési eljárással butított hanganyagot.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Amennyire tudom, ezek az aktív zajszűrők egész jól teszik a dolgukat, de egy HD25 1-II-vel szemben persze elvérzik az összes zajszűrős fejhallgató.
Én vagyok a PH! királya.

Szerintem ezek már le is fagyhatnak. A creativet ismerjük, és ebben már van zajszűrő egység amin futhat creative szoftver ami lefagyhat 
[ Szerkesztve ]
Rendesen megkérik az árát-
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Nem tudom milyen zajban tudnék zenét hallgatni?
Utcán nem árt ha hallom, mert az a zaj lehet hogy épp az hogy elüt egy autó 
Ha meg otthon vgyok sosem hallgattam még zenét fejhallgatóval porszívózás közben, vagy ilyesmi.. 
Nem tudom mire jók ezek...
Nem tudom miért választanék ilyet egy AKG helyett, vagy bármely hasonló jó minőségű fejhallgató helyett
A világon 10 féle ember van: aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem.

Nyavajás marketing fotók.
Elsőre azt hittem wireless. 
Én elhiszem, hogy csúcstechnolodzsi meg minden, de 200dodó egy fülesért........ 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Ha már 200 dolláros kategória és minőség, akkor én inkább egy AKG K271 Studio -t választanék.

Én vagyok a PH! királya.

Nem egy súlycsoportban játszik a két füles. Teljesen más kategória. Studio fejhallgatót pedig nem 200$-ért veszünk... 
[ Szerkesztve ]