Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

El is kérik az árát...

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#2) Apika

Apika
(PH! addikt)

Tényleg drágák, de jónak, és kényelmesnek tűnnek...

[ Szerkesztve ]

(#3) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nem tűnik rossznak egyik sem,az ára sem annyira vészes.Azért meg kellene hallgatni ítéletmondás elött.

(#4) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok ez az aktív zajszűrő teknik mennyire hatékony, és milyen visszonyban vannak hangzásilag pl egy HD25-tel.

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#5) djculture

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sony MDR-NC40 húszezerszer jobb ezeknél és 25 rugó... Ezek meg mire idekerülnek 100- meg 200 euróban fognak átszámolódni szokás szerint..30-60 ezerért nagyon balekoknak való cucc lesz.

[ Szerkesztve ]

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#6) bmollszeptim

bmollszeptim
(fanatikus tag)

jók de erősen túl vannak árazva

üdv.

(#7) cskamacska válasza djculture (#5) üzenetére

cskamacska
(őstag)
LOGOUT blog

"Erről a széthullós problémáról olvastam a külföldi fórumokon, és tényleg elég gáz, többek között emiatt sem tudok választani. Hasonló problémával már találkoztam az utcai fejhallgatóm kapcsán (Sony MDR-NC40), ott a jobb oldali fülest rögzítő fém(!) csavar egyszerűen eltört -- egy pillanatragasztós műtét gyorsan megoldotta a problémát." :DDD

"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

(#8) BotaN

BotaN
(senior tag)

Soha nem voltam se a zárt se a zajszűrős megoldások kedvelője, mivel engem a fehér zaj jobban zavar mint a külső zajok, a jól izoláló szivacstól meg úgy befülled az ember füle, hogy utána nem győz fülorrgégészetre járni. Persze hosszú távon, egy korábbi Pio fülessel már jártam így.

(#9) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szívesen kipróbálnék egy ilyet.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#10) Johnny Cage

Johnny Cage
(PH! addikt)

"egyéb, hangjavító eljárások is igénybe vehetők. Ilyen például a Crystalizer algoritmus, mely a tömörített tartalmak (jellemzően MP3) eredeti csengését, telt hangzását próbálja meg visszaállítani"

au..

(#11) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Volt szerencsém egy: BOSE által gyártott hasonló megoldáshoz:[link]

Hatásos volt a zajelnyomás, úgy 500 és 6K között, de kb.: K44 hangja volt, és sokkal többet kértek érte :N

Persze ez sokkal komolyabb gyártó, gondolom üti egy drágább zárt füles színvonalát ;]

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#12) djculture válasza cskamacska (#7) üzenetére

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát én napi egyszer minimum véletlenül rátaposok meg volt vele már minden de nulla baja:)

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#13) Tibor_560sec

Tibor_560sec
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Most jól jönnek télen ...
Melegíti az ember fülét ... ;]

Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

(#14) Ł-IceRocK-Ł válasza Tibor_560sec (#13) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A sapka olcsóbb, bár nem szól így az biztos. :DDD

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#15) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Én egy korábbi ilyen zajszűrős példányt vettem meg, de lecseréltem inkább egy Aruvana Air-re mert nagyon "MC" kinézetem lett tőle az utcán. :)
Otthonra tökéletes mert ott igazából senki sem látja, de egy zajos városi utcán én nemigen hordanék mégegyszer ekkora fülest mert könnyen "Mikrobinak" néznek vele az emberek. Persze aki nem veszi fel poénosan a beszólásokat... :)

Tomcat

(#16) Skizz válasza Johnny Cage (#10) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen. Kíváncsi lennék arra az algoritmusra, amely veszteségmentessé teszi a veszteséges tömörítési eljárással butított hanganyagot.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#17) DEJVID válasza lezso6 (#4) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Amennyire tudom, ezek az aktív zajszűrők egész jól teszik a dolgukat, de egy HD25 1-II-vel szemben persze elvérzik az összes zajszűrős fejhallgató.

Én vagyok a PH! királya.

(#18) pakriksz

pakriksz
(tag)

Szerintem ezek már le is fagyhatnak. A creativet ismerjük, és ebben már van zajszűrő egység amin futhat creative szoftver ami lefagyhat :)

[ Szerkesztve ]

(#19) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Rendesen megkérik az árát-

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#20) lcee79

lcee79
(senior tag)

Nem tudom milyen zajban tudnék zenét hallgatni?
Utcán nem árt ha hallom, mert az a zaj lehet hogy épp az hogy elüt egy autó :))
Ha meg otthon vgyok sosem hallgattam még zenét fejhallgatóval porszívózás közben, vagy ilyesmi.. :))
Nem tudom mire jók ezek...
Nem tudom miért választanék ilyet egy AKG helyett, vagy bármely hasonló jó minőségű fejhallgató helyett

A világon 10 féle ember van: aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem.

(#21) DesertDog

DesertDog
(tag)

Nyavajás marketing fotók. :((( Elsőre azt hittem wireless. :))

(#22) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Én elhiszem, hogy csúcstechnolodzsi meg minden, de 200dodó egy fülesért........ :U

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#23) tntmax

tntmax
(lelkes újonc)

Ha már 200 dolláros kategória és minőség, akkor én inkább egy AKG K271 Studio -t választanék.

(#24) DEJVID válasza tntmax (#23) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

:N

Én vagyok a PH! királya.

(#25) freemanone válasza tntmax (#23) üzenetére

freemanone
(fanatikus tag)

Nem egy súlycsoportban játszik a két füles. Teljesen más kategória. Studio fejhallgatót pedig nem 200$-ért veszünk... :N

[ Szerkesztve ]

(#26) staccato

staccato
(tag)

jók de sajnos drágák.

üdv

(#27) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennyiért nagyon drágák.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.