Hirdetés

Cooltek kockaház kifejezetten kockulásra

A Cooltek bejelentette a GT-05-ös típusjelzésű házat, amely a manapság egyre népszerűbb kockaházak kategóriájába nevez, elsődlegesen a játékosokat célozva. A méretbeli korlátok következtében a házba microATX vagy Mini-ITX formátumú alaplap helyezhető, emellett a kuckó egy darab 5,25, három 3,5 és egy 2,5 hüvelykes rekeszt kínál. Az utóbbi opciók közül két 3,5 és egy 2,5 hüvelykes fiókot elrejtettek a tervezők.


[+]

A 354 mm magas, 405 mm mély és 267 mm széles házban a felmelegedett levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor tessékeli a szabadba, de a légkavaró munkája opcionálisan egy előlapi (12 vagy 14 cm) és egy felülre (12 cm) szerelhető szélgéppel segíthető. Az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül egy darab 3.0-s és két 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.

A gyártó a maximum 165 mm magas processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez biztosította a megfelelő kivágást, emellett kisebb vízhűtő beszerelése sem lehetetlen. A VGA-k szempontjából maximum 34 cm hosszú megoldások jöhetnek szóba, de a legerősebb kártyák esetében a melegedésre azért figyelni kell.

A Cooltek GT-05 fekete alapszínnel és fekete, narancssárga, zöld, illetve ezüst színcsíkkal lesz elérhető 50 eurós árcédulával.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés