Hirdetés

Ventilátorokkal lesz tele az NZXT új háza

Hirdetés

Az NZXT bejelentette a Noctis 450 típusjelzésű számítógépházat, amely természetesen a játékosoknak készült elsősorban. A fekete és fehér színezéssel érkező termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, de nagyon érdekes benne, hogy egyetlen egy 5,25 hüvelykes rekeszt sem kínál, ami némileg meglepő, bár a felhős tárolásra támaszkodó érában nem logikátlan a döntés. Az adattárolók szempontjából persze nem kell szűkölködni, mivel hat 3,5 és kettő 2,5 hüvelykes rejtett rekesz áll rendelkezésre.

Az 567 mm magas, 220 mm széles és 544 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 14 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat három darab 12 cm-es elülső légkavaró biztosítja. Ezek opcionálisan lecserélhetők két 14 cm-es egységre, illetve a ház felső részére további három 12 cm-es, vagy két 14 cm-es szélgép szerelhető.

Az I/O panel a ház tetején, felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két-két darab 3.0-s és 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. Emellett a ház hátsó részén található egy apró kapcsoló, amellyel az alulra épített LED-eket lehet aktiválni.

A ház kiszerelt rekesszel 406,2 mm hosszú VGA-kat is fogad, továbbá a processzorhűtő magassága is 180 mm lehet. Utóbbi egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás természetesen most is megtalálható az alaplaptálcán. A tervezők a vízhűtőkre is gondoltak, így a méretesebb radiátorokat is egyszerű elhelyezni.

A 9,5 kg-os, ablakos oldallappal rendelkező NZXT Noctis 450 forgalmazása hamarosan megkezdődik. Az ára 140 dollár lesz, ami nem mondható túl kedvezőnek, de maga a ház sem teljesen átlagos.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés