Hirdetés

Coolink: vadállat hűtők

A Coolink háza táján mostanában nagy a sürgés-forgás. Ahogy az korábbi cikkünkből is kiderült, az elsősorban hűtőkkel foglalkozó cég sikeresen adaptálta a heat-pipe technológiát és kiemelkedően jól teljesített az NPH1 és 2 coolerekkel. De a fejlődés nem állt meg: az új fejlesztésekből már külön marketing-team is kivehette a részét, így született meg a három új jövevény: a Fox, a Bear és a Bat.

 


Forrás: www.coolink.com.tw

 

A Fox 510g-vel indul a megmérettetésen és a K7-es platformon jeleskedik. A kettő darab 60 mm-es ventilátor 3200 rpm-en forog, ezzel 25,2 dBa zajt csapva 17,1 CFM légszállítás mellett. A két ventilátor ravasz módon redundáns megoldássá teszi a Fox-ot, a sokat vitatott túlhevülés-védelem a későbbiekben valószínüleg nem fog problémát jelenteni.

 


Forrás: www.coolink.com.tw

 

A Bear - igény esetén akár kettő - 80 mm-es ventilátort képes fogadni. Az 580 g-ot meghaladó tömeget Socket 478, SocketT vagy K8-as processzorok fölé rögzíthetjük. A szabályozható ventilátor légszállítása 20-44 CFM-ig terjed, attól függően, hogy az 1300-2900 rpm-ig terjedő intervallumban hová tekerjük a potmétert. A Bear csendben brummog: 15 dBa-tól 31 dBa-ig terjedő zajártalomért tehető felelőssé.

 


Forrás: www.coolink.com.tw

 

A 675 g-os, nehézsúlyú Bat legfontosabb érdekessége nem a felülnézetből félbevágott denevért formáló borda, hanem hogy azon elfér a 120 mm-es ventilátor. A szabályozható sebességű légkeverő a papírforma szerint 1100-tól 2000-ig képes pörögni, mialatt 30,6-61,2 CFM levegőszállítást produkál. A denevér szárnyának suhogása 15,3-31,5 dBA-ig terjed. Az opciósan aranyozott borda kék, zöld vagy vörös színben is világíthat. A mellé adott alaplapi rögzítők segítségével szintén felszerelhető a Socket478, SocketT és K8 processzorokra, hely esetén bármelyik irányba - persze nem fejjel lefelé.

Hazai megjelenésük és a várható árak nem ismertek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés