Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Uhhh, mekkora ez a Fox? Mekkora ház kell ehhez? :Y Vagy a normál méretekben gondolkodók kapnak a csomaggal egy kis fémfűrészt, hogy kivághassák az oldallapot, hátha így elfér? :F Mondjuk hűteni hűt, az biztos :P

[Szerkesztve]

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#2) BobMaster válasza Wolverine (#1) üzenetére

BobMaster
(őstag)

Mivel 2 db 6 cm-es venti van rajta, a kép alapján 15 cm-nek sacoolom :) Alaplappal együtt is el kell férnie egy 19 cm széles (pl. DG01BDU) házban.

A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.

(#3) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Többet erővel, mint ésszel? Megnézném azt a ~15 cm-es magas hűtőt...

(#4) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

ATTYAÚÚRISTEN! Ha ez nem tépi fel az alaplapról a procfoglalatot akkor semmi! (Mongyuk, ha jól látom, csavaros rögzítése van de nembaj!)
EZEK ÁLLATOK!

(#5) zsiga667 válasza Gismo (#4) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Pedig csak kb. 500g, nem is durva. Nézd meg az új CoolerMaster hűtőt, az 1kg!!! :DDD

(#6) PostMan válasza Wolverine (#1) üzenetére

PostMan
(kvázi-tag)

A pontos paramétereket megtalálod a gyártó honlapján: [L]http://www.coolink.com.tw[/L]

megszűnt user: PostMan

(#7) Kriza válasza zsiga667 (#5) üzenetére

Kriza
(őstag)

1kG???? :Y Tudsz róla linket???

Egyébként az elsővel sem az a baj, hogy nehéz, hanem hogy az alaplaptól messze esik a súlypontja.

Egyébként nekem Aerocool HT101-em van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Az is hőcsöves, csak egy kicsit ''életképesebb'' a kivitele (ott a súlypont közvetlenül a procc fölött van)

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#8) PostMan válasza engusz (#3) üzenetére

PostMan
(kvázi-tag)

Hát azért Timothy Chu bácsira nem mondanám, hogy olyan ''többetésszelminterővel'' típus...
Bizonyára nem mATX-es házakba van szánva a termék, ahol a táp belóg a proci fölé... Meg ne felejtse el senki, hogy a kínálat/kereslet igény nem olyan egyszerű viszony. Mindkettő mozgatja a másikat, egyszerre ok és okozat. De Parciék az elkövetkező napokban csak odaérnek a Coolink standhoz is, talán még hoznak is haza egy két ilyen állatkát...

(#9) zsiga667 válasza Kriza (#7) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

[L]http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=KHC-V81&other_title=+KHC-V81+Hyper 6&PHPSESSID=5c2d6d8038302daf0934252ace653490[/L]

(#10) engusz válasza PostMan (#8) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Szerintem egy picit túllőttek a célon. Bár mostanában a Thermalright-ra is rájött az ''ötperc''. Csak meg kell nézni az új XP-120-as P4-es bordájukat…

Szerk.: Egyébként talán pont a jól sikerült Cooler Master Hyper 6 miatt dobták gyorsan piacra az XP-120-ast.

(#11) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Ez már a Prescottok előszele. :DD

(#12) Versus válasza fLeSs (#11) üzenetére

Versus
(senior tag)

Komolyan ?! :)
''A Fox 510g-vel indul a megmérettetésen és a K7-es platformon jeleskedik.''

Fless nézd meg hátha itt találsz valami érdekes hírértékű dolgot :
[L]http://www.asus.com/products/pccomponents/pcindex.htm[/L]

Bocs hogy itt üzenek neked Mester ! :)

Premium Vintage

(#13) Kriza válasza zsiga667 (#9) üzenetére

Kriza
(őstag)

Ez majdnem olyan, mint az Aerocool HT101-em. Az viszont csak 5xxg (asszem). Azon mondjuk műanyag a külső burkolat (amire a ventit csavarozod). Valószimüleg nem az a -500g.

De az Aerocoolnak is vannak ilyen kinézetű hűtői, mint ez a Fox, meg a többiek.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#14) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hát ezek olyan rondák, hogy még ha jók is lennének akkor sem tenném fel egyiket sem:)
ehhez a hosszú hányáshoz pedig milyen ház kell amibe befér????
vagy vágjam ki a tornyom oldalát?
nevetséges, az ilyen szörnyszülöttek azárt születnek mert a piac kényszeríti rá a cégeket

(#15) BobMaster válasza Integra (#14) üzenetére

BobMaster
(őstag)

Nekem a Bear kifejezetten tetszik. Nem a Coolink miatt, tudnék rá másik ventit ;] Az NPH2 60 mm-es ventije kicsit elkeserített, a koncepció viszont tetszett. Asszonynak aludnia kell a gép mellett, és ahhoz édeskevés hogy ''csak'' 30 dBa.

Amúgy a képen nagyobbnak látszik, de nem hiszem, hogy elérne az oldallapig. mondjuk a távoli súlypont miatt én meggondolnék valami plusz rögzítést is. Ha kiszámolod, akkor a Bat centire ugyanakkora lehet magasságban mint a Fox.

Én csak ezt a bordadizájnt nem értem. Akkor már miért nem Wankel dugattyú alakú? :D

(#16) zeg

zeg
(senior tag)

Ezek már képesek lesznek az Aerocool HT-101 hűtő teljesítményét megközelíteni?

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#17) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A harmadik kifejezetten szimpi, 20 dBa zaj mellett bőven 30+ CFM a légszállítása a ventinek. Komoly darabnak tűnik, a tesztek talán majd igazolják a jóslatomat.:D

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#18) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Nekem a Bear tetszik ebből a pózból, bár nem hinném, hogy túl sok újat tudna felmutatni egy Zalman 7000A-CU usernek (tehát nekem). :))

(#19) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

12 centis venti miatt nyerő a bat. De ha ezt egy egyéb bordán mutatják be akkor mégjobb lehet az összhatás. Csinos. Tetszik.

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#20) vince válasza BobMaster (#15) üzenetére

vince
(tag)

Az NPH2 60 mm-es ventije kicsit elkeserített, a koncepció viszont tetszett. Asszonynak aludnia kell a gép mellett, és ahhoz édeskevés hogy ''csak'' 30 dBa.

Tahát hangos az NPH2 ventije? Alváshoz sok a 30 dB? Fel lehet moddolni normálisan egy 8 centis ventit (pl GT Silentblade) a bordára?

''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

(#21) marso

marso
(fanatikus tag)

az látom senkit sem zavar hogy a bat on simán elfér a 12 centis hűtő de a 2*6 centisen ki vagytok akadva :D

(#22) BobMaster válasza vince (#20) üzenetére

BobMaster
(őstag)

A hagerő szubjektív. Sajnos az ilyenekre elég érzékeny a család többi tagja :D
Az NPH2-re 60-80mm-es szűkítő kellene, és nem esködnék meg, hogy az nem lógna bele valamibe. Én megvárom a Bear-t, az szinte ugyanaz, csak kapásból fel lehet rá tenni a nyóccentiset :) Próbálgattam itt a cégnél thermoszenzoros Artic Cooling-ot, kifejezetten tetszik...

(#23) PostMan válasza Integra (#14) üzenetére

PostMan
(kvázi-tag)

Már egyszer írtam, de akkor mégegyszer: a gyártó honlapján ott vannak a pontos adatok. Nem kell számigálni.

(#24) marcee válasza BobMaster (#15) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

Hát ezaz, csalókák a képek. Egy képen kellene lennie a háromnak, hogy lássuk az arányokat. A két hatcentis venti nekem nagyon nem jön be, de a 12centissel szerel Bat az király lehet. Szvsz azonos magasak kb. csak a Bat még szélesebb is.

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#25) Arhel válasza marso (#21) üzenetére

Arhel
(senior tag)

Nem látják a fától az erdőt! :))
Amúgy kár hogy már ezek nem mennek rá az AthlonXP-kre :O

(#26) Integra válasza PostMan (#23) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

152mm magas.
sok hely nem marad semmire sem:))

(#27) BobMaster válasza Integra (#26) üzenetére

BobMaster
(őstag)

Most hirtelen nehezen mondanék neked olyan ATX-es házat, amibe a 15 cm nem fér el... a legkeskenyebb is 19 cm. Távtartóval, alaplappal, foglalattal, processzorral együtt is marad még hely. Amúgy mit raknál fölé (vagyis mellé) ?

(#28) Reac^

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ÖÖÖ kezdek zalman szagot érezni. Nagyon nagy a csönd náluk! Biztos, hogy kihoznak hamarosan valami hasonló - vagy jobb -megoldáson alapuló hűtőt. Már előre félek!
Mindenesetre nagyon tetszenek ezek az új hűtők! Csak sajnos az áruk lesz kicsit súlyos, ha az NPH1- hez viszonyítunk!
Különösen tetszik a Bat amivel még akár passzívan is lehetne hűteni, mondjuk egy lassabb P4-et, vagy hasonló procit. Nem prescottot :))

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#29) vince válasza BobMaster (#22) üzenetére

vince
(tag)

Ok, köszi!

Akkor nem rohanok NPH2-ért a közértbe :D

''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

(#30) Integra válasza Reac^ (#28) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én is ezt pofázom:))
zalmanék tuti dolgoznak a saját ''hangtalan'' heatpipe-os cpu hűtőjükön, és akkor megint fényévet vernek mindenkire rá, mint a 7000Cu esetében:)

(#31) Satan-Claus válasza BobMaster (#27) üzenetére

Satan-Claus
(senior tag)

Plexit...:DDD

Egyébként esküszöm jól nézne ki egy házbol kilógó procihűtő. Kicsit olyan fílingje lenne, mint a 70-es 80-as évek amerikai sportautóinak motorháztetején trónoló légbeszívó csonkok...:)

[Szerkesztve]

''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''

(#32) BobMaster válasza Satan-Claus (#31) üzenetére

BobMaster
(őstag)

Desktop házból még el is tudnék képzelni motorháztetőt formáló idomokat... :D naaagy, ultrabrutál szívócsonkkal :D

(#33) Mazka05

Mazka05
(őstag)

Bocs hogy megkérdem, de hátha ti tudtjátok hogy mikor jönnek a hűtök széphazánkba!
Mert én nem találok sehol semit hogy iitthon mikor lehet majd kapni öket ha lehet...
Mert azt a szép nagyot a 12cm ventijével szeretném a Barton 2800+@3200+ procimra csak nem tom hogy meddig kell még várni rá:(

Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..

(#34) andorpapa válasza Mazka05 (#33) üzenetére

andorpapa
(őstag)

Telefon-->Kelly-Tech-->kérdezz-->válaszolnak-->valószínűleg még nem kapható, de hamarosan jön

COOLNESS! - somebody ssssstop me!

(#35) LukE válasza Mazka05 (#33) üzenetére

LukE
(PH! kedvence)

ha jol lattam, a bat es a bear socketA-ra nem megy fol:((

''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι

(#36) Mazka05 válasza LukE (#35) üzenetére

Mazka05
(őstag)

MIVAN??? :((( Irták AMD-re ! ! !

(#37) Mazka05 válasza Mazka05 (#36) üzenetére

Mazka05
(őstag)

Ja és egy fontos kérdésem ami föl megy Athlon xp re az föl megy Bartonra is nem?:F

(#38) LukE válasza Mazka05 (#36) üzenetére

LukE
(PH! kedvence)

e szerint: [L]http://www.coolink.com.tw/products/downheatsinks.php[/L] csak a fox, a tobbi csak P4 es K8

szerk: a barton is athlon XP, csak barton magos. Atholn XP az összes Palomino, Tbred, Barton, Thorton magos proci:)

[Szerkesztve]

''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι

(#39) Mazka05 válasza LukE (#38) üzenetére

Mazka05
(őstag)

Én fölkötöm magamat! ... Akkor ilyen szart kell a procira rakni?:F Coolink NPH2 nem jobb a fox-nál?

(#40) Mazka05 válasza Mazka05 (#39) üzenetére

Mazka05
(őstag)

Lehet hogy P4-et veszek!

(#41) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Egy gyors teszt erejéig kipróbáltam a Bear-t és a Bat-ot, de nem volt tökéletesen precíz a méregetés, mert siettem.
A Bear kb. 2-3 fokkal hűt jobban, mint az NPH-1, a venti fordulatszáma kb. 3000 rpm, 8x8-as.
A Bat nagyon nagy batár darab, kicsit nevetséges. A rajta található venti 12 cm-es, kb. 2000-en pörög, és így a Bat kb. ugyanúgy hűt, mint a Bear, de csak picit halkabb nála, viszont ha a hozzáadott potival a ventit letekerem minimumra (az alaplap nem jelezte ki a fordszámot), akkor teljesen hangtalanná válik, és csak 4-5 fokkal lesz magasabb a hőmérséklet.
Prescott 3,2 GHz, 1,4875V, 123W-os mérés.

(#42) Mazka05 válasza fLeSs (#41) üzenetére

Mazka05
(őstag)

Erröl lesz teszt is?:F

(#43) fLeSs válasza Mazka05 (#42) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Egy darabig biztos nem.

(#44) Mazka05 válasza fLeSs (#43) üzenetére

Mazka05
(őstag)

Akkor a Coolink uj hütöit nem éri megvenni?:F

(#45) fLeSs válasza Mazka05 (#44) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Akkor elolvastad, amit leírtam? :)
Itt az NPH1, amihez hasonlítottam őket: [L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=357[/L]

(#46) Mazka05 válasza fLeSs (#45) üzenetére

Mazka05
(őstag)

Ezt már olvastam! :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.