Computex 2015: fantasztikus modok az ASUS-nál

Idén az ASUS standjának leglátványosabb része a modding szekciók volt. Az In Win szinte hihetetlen, de sorozatba készülő H Case mozgó, vetkőző házát már bemutattuk, de a többi remekbe szabott alkotás sem maradhat ki. Szintén In Win gyártmány a 909-es alu-üveg toronyház, amit davido_labido rendezett be ASUS alaplappal és grafikus kártyával, EK vízhűtéssel Intel processzorral és SSD-vel, illetve Thermaltake táppal.


[+]

Igazi francia egyéniség a Boitier LDLC HF-2 ház is, ami szintén sorozatgyártású, és stílusosan egy francia modder, Sassanou kezébe adták az EKWB vízhűtéses belső megtervezését ASUS, Crucial és Intel hardverekből.


[+]

Tavasszal írtunk egy brutális, Harley Davidson motorkerékpárt idéző, de szériában készülő házról, amit a kínai AI Mask tervezett. Nos, az ASUS ebből is a látogatók elé tárt egyet, természetesen saját hardverre alapozva, igaz ezekből nem sok látszott.


[+]

Végül is a másik kiállított, AI Mask által készített mod szintén egy széria házra alapoz, de ezúttal egy Rimowa Tropicana profi fotós bőröndről van szó. A tükörreflexes és objektívek helyett viszont egy szép, fehér-ezüst TUF konfiguráció került bele.


[+]

Láttunk egy LEGO modot is, amit szerintünk sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni.


[+]

Lényegesen jobban sikerült a finn Alexander Hede terepjáró kamionja, ami TUF szériás Sabertooth X99 alaplapot, GeForce GTX Titan Black grafikus kártyát és egy csomó Corsair hardvert szállított.


[+]

Végül, de nem utolsósorban az ASUS Dream Gaming Machine moddingversenyének legszebb alkotásait is megcsodálhattuk. A téma a kompakt ROG gamer PC-k a G20 és GR8 átszabása volt. Többek közt a DCMM-ről jól ismert Ali Abbas és Stafan Blass alkotása is itt volt


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés