Computex 2015: modok az Avexirnél

Hirdetés

Az Avexir még csak néhány éve van a hazai köztudatban, és maga a márka sem sokkal öregebb, de már ez alatt a rövid idő alatt a modderek egyik kedvencévé vált. Ugyanis olyan látványos memóriamodulokat készítenek, amik gyakran átalakítás nélkül is nagyszerűen illenek egy-egy szép számítógépbelsőbe. A színek és formák hatalmas tárházából lehet válogatni az Avexirnél, ezt standjukon is jól láthattuk.


[+]

Talán a legvadabb kombinációt mutatta az In Win D-Frame Mini rácsházába épített, Kello Kitty ihlette alkotás, aminek nagy kultusza van Tajvanon. A nagyobb D-Frame alapjaira is készült egy szép mod, és a kicsi H-Frame Mini egy csinos kivitelezését is láthattuk, továbbá bemutatták azt is, hogy a nehezen szerelhető In Win 904-ből is lehet igazán szép gépet építeni.


[+]

Sok egyéb, szériaházra alapozó casemod mellett egy igazán csinos, nulláról épített casecont is láthattunk az Avexir standján. A Project X formáját már a neve is leírja, X-alakú, nyitott rendszerről van szó, amibe ferdén tették bele az alaplapot. Természetesen a többihez hasonlóan ebben a modban is odaillő Avexir memóriamodulok feszítettek. A képekre kattintva elérhető a galéria is, amelyben több fotó is található.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés