Hivalkodóan giccses, luxuskategóriás, ultradrága mobil hangrendszer

Mi történik akkor, ha két, alapvetően drága termékeket forgalmazó cég összefog, hogy közösen alkossanak valamit? Nos, jó eséllyel egy igen drága, abszolút luxuskategóriás modell születik, és nem történt ez másként akkor sem, amikor az elektronikai eszközökben utazó Bowers & Wilkins, és a ruhaiparból ismert Burberry határozott az együttműködésről.

Bowers & Wilkins Gold Edition T7
Bowers & Wilkins Gold Edition T7 [+]

Létrehozhattak volna egy egyedülálló, integrált hangrendszerrel ellátott öltönyt is, de maradtak a kézenfekvőbb megoldásnál, és inkább egy már meglévő hangrendszert alakítottak át. Tehát a Bowers & Wikins szállította a vasat, azaz jelen esetben a T7 típusjelzésű hordozható hangsugárzót, a Burberry pedig a dizájnt. Ez utóbbi kétségkívül figyelemfelkeltőre sikeredett, köszönhetően az aranyozott szegélyeknek, és rácsoknak, de a végeredmény biztos, hogy meg fogja osztani a közvéleményt, ugyanis – legalábbis a képek alapján – egy kicsit bazári lett a külseje.

Bowers & Wilkins Gold Edition T7
Bowers & Wilkins Gold Edition T7 [+]

A T7 Gold Edition fantázianevű termék támogatja a Bluetooth technológia használatát, két full range hangsugárzója mellett ellátták két mélysugárzóval is, maximális névleges kimeneti teljesítménye pedig 2 x 12 watt. A specifikációk szerint a frekvenciaátvitel 58 Hz és 19 kHz közé esik, a szélessége 21, magassága 11, mélysége pedig 5,4 centiméter, míg súlya majd egy kilogramm, egészen pontosan 940 gramm. Az ára biztos, hogy sokaknál ki fogja verni a biztosítékot, ugyanis 595 fontot, azaz körülbelül 236 000 forintot kérnek el érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés