Whiskey-s szekrénybe épített, különleges, lemezjátszós hangrendszer

A Luno EGB2 esetében a hangsúly a különleges kialakításon, a kézimunkán és a minőségi anyagok felhsaználásán van.

A Jennifer Farmer és Daniel Knowles által 2009-ben alapított amerikai Luno különleges kialakítású, kézzel készített hangrendszerek gyártásával foglalkozik. A kis cég a közelmúltban bemutatta legújabb portékáját, az EGB2-t, amely egy whisky-s szekrénybe épített komplett 2.1-es audioszett.

Luno EGB2
Luno EGB2 [+]

A diófából készült bútorban a hangfalakat Marshall Salt & Pepper hangszórótakaró szövet borítja. Ellátták egy Pro-Ject Debut Carbon lemezjátszóval, 200 wattos D-osztályú erősítővel és egy 100 wattos aktív mélynyomóval. Rendelkezik két AUX bemenettel, beépített Wi-Fivel, lehetővé teszi a tartalmak online streamelését, valamint az Apple AirPlay technológia használatát.

Luno EGB2 Luno EGB2
Luno EGB2 [+]

A 167 centiméter széles, 78 centiméter magas, 45 centiméter mély szekrényben jutott hely 150 darab hagyományos vinyl lemeznek, illetve négy darab whiskey-s üvegnek (persze bármilyen más, átlagos méretű palack belepakolható), valamint a poharaknak. Mondjuk kérdés, hogy a rezonancia hatására ezek mennyire kezdenek csilingelni zavaróan, de aki ilyen termékbe ruház, az valószínűleg elsősorban nem a hangminőséget tarja szem előtt. Írtunk a gyártónak, hogy árulják már el az árát, mert azzal kapcsolatban sehol nem lehetett találni hivatalos információt, és kiderült , hogy ez nem véletlen, minden esetben egyedi árat határoznak meg attól függően, hogy a vásárló milyen extrákat, kiegészítőket szeretne a EGB2-höz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés