Hirdetés

Stílusos és szellős házzal jelentkezik a BitFenix

A BitFenix bemutatta a Raider névre keresztelt számítógépházat, mely elsősorban a játékosokat célozza meg, és egészen dizájnos kialakítást kapott. A teljesen feketére festett termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és négy darab 5,25, illetve hat 3,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok mind rejtve vannak, és ráadásképpen hét darab 2,5”-os meghajtót is kezelnek.

Az 500 mm magas, 210 mm széles és 493 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat az előlap mögé szerelt két darab 12 cm-es légkavaró kelti. Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül négy darab USB 3.0 csatlakozóval rendelkezik. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elvezetéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, továbbá a vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított hátulsó nyílásokon keresztül.

A segédeszköz nélkül szerelhető BitFenix Raider forgalmazása még ebben a hónapban megkezdődik, az ajánlott fogyasztói ára pedig 79 euró lesz. A termék hazánkban is előrendelhető bruttó 25 400 forintos fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés