Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Szellősnek ígérkezik, de egy kicsit csicsás a pofája.
Az alaplapi tálcán csak én látok horpadást? A kábelelvezető kivágásokba illene gumibetét is, így félek, elnyomja, eldeformálja mondjuk a 20 tűs vezeték. :U

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#2) CocooN-z

CocooN-z
(őstag)

Lehet hülye kérdés, de ha 3 venti be(jelen esetben 2 elöl, 1 alul) 3 venti ki(2 fönt, 1 hátul), az stimt, és akkor mint egy csatorna úgy működik, oké, de ha ebbe belerondít 2 oldalsó venti, akkor a ház résein fog "kipréselődni" a 2 venti plusz légáramja, nem?

Én mindig próbálom ezeket szinkronba hozni gépépítés során, de lehet hogy nem is kéne ezzel foglalkozni és csak túlreagálom? :D

Z

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#3) Watchdog válasza CocooN-z (#2) üzenetére

Watchdog
(kvázi-tag)

Nem, a kifújó ventik elviszik azt a levegőt is.

(#4) BotaN válasza CocooN-z (#2) üzenetére

BotaN
(senior tag)

Ezeknél a házaknál nagyon nincs csatorna, mert ahhoz szigetelés sem értana, ott szívnak, fújnak kb ahol tudnak, és nincs is ezzel semmi baj, mert a lényeg itt a direkt áramlat ami a hardverelemeket éri.

(#5) kelzsoca válasza BotaN (#4) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezeknél a házaknál nagyon nincs csatorna, mert ahhoz szigetelés sem értana, ott szívnak, fújnak kb ahol tudnak

Ráadásul az ilyen tésztaszűrő házaknál az a baj, hogy a hang is orrán-száján távozik :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#6) BotaN válasza kelzsoca (#5) üzenetére

BotaN
(senior tag)

Meg úgy rezonál a vékony lemez test, mint a kerti budi ha beledörrent valaki.

(#7) XtremLor válasza kelzsoca (#5) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

Ez így igaz, nagyon hangos, de valamit valamiért.
Ha 10-15e alatt lesz még elfogadható, de sok jo ház van ennyi pénzért ott a Shinobi, vaya.....

"Legen...Wait for it...Dary"

(#8) joysefke

joysefke
(senior tag)

ez egy német vállalat, szóval lehet, hogy "made in Germany" lesz...

Óvakodjatok az Ofotérttől, különösen a 112-es IV Ker István úti Ofotérttől. Fujitsu Siemens E7110 szereléséhez értő embert keresek (venti csere). PÜ légyszi

(#9) banhammer válasza kelzsoca (#5) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

A por meg zsák számra a ház belsejébe.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#10) imibogyo

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Én csak azt nem értem, hogy ez mitől "játékos" ház. Tehát ha van bármilyen ház, aminél picit is figyeltek a szellőzésre, meg fekete, akkor az biztos, hogy játékosoknak van szánva? :F

Én simán tudok olyan embert akinek Corsair 800D-je van, majd 90k-ért vette amikor megjelent, és még csak diszkrét VGA-ja sincs. De LED-ek meg vízhűtés vannak neki benne, mert azokat szereti (főleg a némaságot).

Lehet, csak én nem értem ezt.... :U

(#11) XtremLor válasza imibogyo (#10) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

kb attól hogy elfér benne akár egy 6990-is(32cm), bár az más kérdés ha valaki olyat vesz nem ilyen kategóriás házra vadászik. Ez a mi a gamer, mi nem ....egy vicc :D mindenre rá van már aggatva.

[ Szerkesztve ]

"Legen...Wait for it...Dary"

(#12) Gaben01

Gaben01
(senior tag)

Elég gagyi műanyag eleje van,összesen 1db ventit adnak hozzá,porszűrő nem derült ki,hogy van-e valahol és azok a műanyag hdd rögzítők...jajj.Persze ha 10-13K körül lesz az ára,akkor nincs vele gond.Az meg vicc,hogy ma már minden ház "gémer",amiben van kivágás a tálcán a hűtő szereléshez meg esetleg valami kezdetleges kábelmenedzsmenthez,feketére fújják a belsejét és tésztaszűrő kinézete van.Kész csoda,hogy ledes bazári venti nincs hozzá. :W

[ Szerkesztve ]

http://9gag.com/ A függőség garantált.

(#13) stikyo

stikyo
(tag)

Most már igazán csinálhatnának egy igazi irodista számítógépházat is! Mindig csak a gémerek... :D
Lehetne mondjuk "OfficeDesk90B" a terméknév, vagy "CountToTen" :DDD

Aktuális modding: www.minimod.posterous.com

(#14) mmdms válasza XtremLor (#11) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

3k-s házam van, és mégis bőven elfért anno egy 88gtx ami 27cm, +2-3 centit hozzátett a rajta lévő hűtő, akkor az is gamer ház? Szerintem inkább az elcseszett csillivilliextramegahiperdizájn a gamer ismertetőjele..bár akadnak kivételek is persze.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#15) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Tetszik. Csak mint sok más újdonság... :) Aztán hogy mennyiért lesz... Az már más tészta... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#16) CocooN-z válasza Watchdog (#3) üzenetére

CocooN-z
(őstag)

Köszi a választ, akkor nem lesz elsődleges építéseknél :R

Botan :R

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#17) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Kicsit csicsa az eleje, de amúgy ígéretes.. :)

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#18) misx válasza stikyo (#13) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Irodista számítógépházakat a Codegen és tsai tonnaszámra gyártanak. :D

Amúgy ez még tetszik is, pedig a legtöbb Gamer házat mindig is ocsmánynak találtam.
Hiába, a szolidabb formák jobban bejönnek.

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#19) Petike1007

Petike1007
(tag)

szerintem jól néz ki...

Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...

(#20) stikyo válasza misx (#18) üzenetére

stikyo
(tag)

de én igényes irodista házra gondoltam! :D
Nem olyanra, ami szétesik saját súlya alatt :DD
( Én beszélek, mikor egész életemben csak kodegányom volt, kodegány táppal :U )
Utóbbi 2-3 évben kezdtem el minőségibb dolgokat venni, amióta keresek...
Egyébként nem rossz design, csak a logo ne lenne olyan rohadt nagy...

[ Szerkesztve ]

Aktuális modding: www.minimod.posterous.com

(#21) kertsa

kertsa
(senior tag)

Eddig úgy tudtam, hogy egy gép a tartalmától lesz gémer és nem a háztól ;]

Win8 CP... Ubuntu 12.04

(#22) Apika

Apika
(PH! addikt)

Úgy látszik, hogy a gamer házak között a matt fekete házat favorizálják a gyártók... Nekem tetszik! :K

(#23) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez legalább még nagyjából kinéz valahogy, nem olyan ocsmány, mint a 'gémer' házak nagy része.
Amúgy meg a zajon kár aggódni, egy gémer gép ne legyen már halk. :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#24) 3.Aragorn

3.Aragorn
(őstag)

Nekem tetszik a külseje.

Közeleg a Tél...

(#25) daa-raa válasza stikyo (#20) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

[link]

Si vis pacem, para bellum.

(#26) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nekem tetszik a formája,A belseje már kevésbé.Azért megnézném fehérbe hogy nézne ki.
Régebben csak és kizárólag fehér színü házakat lehetett kapni,és akkor sokan vágytak feketére,most a helyzet változott,szinte csak feketét lehet kapni,és most fehérre vágyna a jónép.Igazán rá kellene bírni a gyártókat,hogy gyártsanak ilyet is meg olyat is,így mindenki kedvére válogathatna.

(#27) huntermati

huntermati
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na, ez egy szép házikó *-* :D

PH!-s rang kalkulátor: http://phcalc.atw.hu/ | Call Of Duty 2 <3 |

(#28) waithEard

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Szvsz túl van ez a szellőzés dolog már reagálva...persze el kell tudni adni az új meg új házakat. És ennyi ventinek már zaja is van rendesen, akármilyen jó a minősége.

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#29) waithEard válasza Duree (#26) üzenetére

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

(Szerk időn túl)

Duree: A jónép mindig arra vágyik ami éppen nincs. :) Gyakorlatilag minden kapható, amit csak el lehet képzelni, de ha igazán eredetit, egyedit akarsz, akkor marad a modding.
Például

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#30) Lajtorja

Lajtorja
(tag)

Kísértetiesen hasonlít a CM HAF 912 plusra.

Si vis pacem, para bellum

(#31) Daert

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Amíg meg nem láttam a 3. képet,azt hittem egy újabb TT ház van a palettán!
Igaz utána sem sokban változott a véleményem,bár a besorolást elég megnehezíti hogy mennyibe fog fájni.

Lajtorja : Kuksizd meg egymás mellett a kettőt.Szerintem több a különbség mint a hasonlóság. :K

[ Szerkesztve ]

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#32) daa-raa válasza Lajtorja (#30) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ha ezt úgy érted, hogy olyan nehéz észrevenni a hasonlóságot, mint egy kísértetet, akkor igazad van.

Si vis pacem, para bellum.

(#33) Ste válasza macilaci78 (#1) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A kábelelvezető kivágásokba illene gumibetét is, így félek, elnyomja, eldeformálja mondjuk a 20 tűs vezeték."

vajon mi köze a gumibetétnek az alaplapi tálca merevségéhez? A gumibetét nem engedi az esetlegesen sorjás lemeznek elvágni a kábelközeget. Nehezen hiszem hogy merevséget ad a lemeznek, hogy ne deformálódjon a 20 tűs vezeték alatt.
Ha ennyi nyomás alatt deformálódna, akkor az alaplapot is nehezen tartaná meg egy közel 1kg-os, madzaggal nem rögzített Cpu hűtő társaságában.

True Success is Blonde

(#34) kovazsé válasza kertsa (#21) üzenetére

kovazsé
(újonc)

"Eddig úgy tudtam, hogy egy gép a tartalmától lesz gémer és nem a háztól ;]"

Ott van a pont :C
Igaz a házakat is el kell adni ezért a marketingben megjelent a "gémer" etetés.
Maximum jól szellőző titulus illene rá.

[ Szerkesztve ]

Postai könyvelt küldeménnyel (ajánlott, csomag) kapcsolatban tudok segíteni!

(#35) Tibor_560sec válasza imibogyo (#10) üzenetére

Tibor_560sec
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Gamer nevén eladni/reklámozni az egyik legnagyobb marketingfogás ...

Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

(#36) MrCsiT

MrCsiT
(senior tag)

..én azt nem látom a cikkben, hogy milyen széles ez a ház: a mostani házamnál ( Antec Nine Hundred ) is van oldalsó ventihely, épp csak az Alpenföhn procihűtőtől nem fér el ?!

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.