Az ANTEC eddig a letisztultságával fogott meg, ez a ház egy kissé a populárisabb vonalat képviseli, de látszik a minőség itt is. Jó kis ház, és szerencsére a "kékfényt" ki lehet lőni!
"I see no God up here" - Juri Gagarin 1961
Laptopba, Intel® Core™2 Duo Processor T7200 (4M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB, 64-bit)
CPU-t keresek notiba, lista: T2300, T2400, T2500, T2600, T2700
Új! Ventilátor fordulatszám szabályzó panel, fdd helyére 4 csatornás fekete, kék háttér világítás
Előlapi hang (sound) + USB kimenet, 1,44 ( floppy, 3,5" meghajtó helyére )
Tintapatron, tonerkazetta (lézernyomtató kazetta) Jó áron! áfás-számlával ha kell!

Az ANTEC eddig a letisztultságával fogott meg, ez a ház egy kissé a populárisabb vonalat képviseli, de látszik a minőség itt is. Jó kis ház, és szerencsére a "kékfényt" ki lehet lőni!
A reszet és a bekapcsoló gomb felül van nem elöl.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
(#3) enginev3.0
Jó néze ki 
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"
a hundred széria eddig is ledes és játékos volt, a 900 meg három és fél éve piacon van (anno szemeztem vele).
letisztultságra meg ott a p280/p183/p193, a 280 ára is nagyon kompetetívre lett belőve.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

A bekapcsoló és reset gombot a fedlap elülső részére száműzték.
Fedlap alatt a tetejét értettem, sorry, ha nem volt egyértelmű 
[ Szerkesztve ]

...szóval a lényeg: tetszik...nem kicsit, nagyon! 

Jóféle, nekem is bejön. 
Origin-->inFected-PeetR
mekkora ötlet, véletlenül ráraksz valamit és már ki is léptél a játékból..
nekem egyre jobban nem jönnek be az antec házak...
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

Még ha Antec, akkor is továbbra is P183! 
szerintem a gomb méretei miatt vagy nem nyomódna be, vagy már túl nagy lenne a tárgy.
a p1xx szériánál belül volt, de ott eléggé sokat panaszkodtak a vevők, hogy zavaró. valszeg ezért került kívülre ennél és a p280nál is. viszont a p183 továbbra is elérhető marad.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Csak nekem tünt fel az alaplaptálcán a hűtőventillátor helye? Azt mégis hogyan? És hova rakod a ventit? És mit hűt?
Sami Koivikko - Sapphire

A tálca mögött van bőven hely (36 mm) oda befér a venti, kérdés, hogy mennyire kell a cpu foglalat hátát hűteni 

Az első kép alapján azt hittem ekkora az egész. Már majdnem megörültem neki (a kis házak érdekelnek), amikor megláttam, miért írtátok róla, hogy tágas. 

porcsapda. 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Kompresszort neki, vagy ha leszerelhető az eleje, akkor zuhannyal pikk-pakk ki lehet belőle csapatni a szutykot, utána pedig hamar megszárad.
Nekem a Stackerem volt lyuggatott elejű, de nem okozott gondot a por. (Pedig kényes vagyok az ilyesmire.)
[ Szerkesztve ]

Ráadásul a bekapcsológomb úgy néz ki süllyesztett. A reset már határeset, de azt meg pl. a Lian Li-nél annyira be kell nyomni, hogy még ujjal is nehezen megy. Jó esetben itt is ugyanez a helyzet. (A legjobb eset meg az lenne, ha elhagynák a fenébe.)

80as évek beli Sci-Fi filmekben voltak ilyen kinézetű ketyerék diszletnek mint ez a ház 

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

szép kis dög ez is! nem hiába Antec... 

allergiám van rá. 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Hm, eddig nem nagyon tetszettek az Antec házai, de ez...ez tényleg szép!
Power of HardverKER...