Gamer projektorral próbálkozik a BenQ is

A W1210ST másfél méterről vetít 100 hüvelykes képet, állítólag igen alacsony input lag mellett.

A BenQ egy alapvetően a játékosok igényeihez optimalizált projektort dob piacra a közeljövőben a W1210ST személyében. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan mennyibe fog kerülni, azt viszont igen, hogy a tervezés során kiemelt figyelmet fordítottak az input lag minimalizálására, ám azt nem árulták el, hogy ez a számok nyelvén pontosan mit is jelent.

BenQ W1210ST
BenQ W1210ST [+]

Mindenesetre az biztos, hogy a DLP technológiára épülő modell natív Full HD felbontást produkál, legnagyobb fényárama 2200 ANSI lumen, maximális kontrasztaránya 15 000:1. Megkapta a Brilliant Color nevű képjavító, képmódosító eljárást, amely elméletileg valósághű színeket eredményez, 240 wattos lámpájának élettartama normál módban 3500 óra. Másfél méteres távolságból 100 hüvelykes kép megteremtésére képes, és ellátták két darab, egyenként 10 wattos névleges kimeneti teljesítményű beépített hangszóróval. Helyet kapott rajta két HDMI 1.4 mellett egy-egy USB 2.0, mini USB, D-SUB, RS232 csatlakozó, valamint egy audió be- és kimenet. A zajszintje normál módban 29 dB, energiatakarékos mód használata esetén pedig 27 dB.

BenQ W1210ST
BenQ W1210ST [+]

Nem a BenQ az első és az egyetlen gyártó egyébként, amely gamer projektorral próbálkozik, az Acer már jó ideje piacra dobta a játékosoknak szánt Predator vetítőcsaládját.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Előzmények

Hirdetés