33 centiméterről 80"-es HD kép akkumulátoros miniprojektorral

A LG PH450U kategóriájában korrektnek számító fényerővel és kontrasztaránnyal büszkélkedhet.

Az LG bejelentette, hogy szeptembertől hazánkban egy új, ultra rövid vetítési távolságú projektorral is bővíti termékportfólióját a PH450U típusjelzésű, DLP technológiára épülő modell képében. Az 1,08 kilogramm tömegű, kis méretű (13 x 20 x 8,1 cm) vetítő 33 centiméterről 80 hüvelykes kép megteremtésére képes.

LG PH450U
LG PH450U [+]

Ráadásul a készülék úgy is használható, hogy az elülső oldalára állítják fel, így bármely vízszintes és sima felület – azaz akár egy asztallap vagy a padló – is szolgálhat "vetítővászonként". A LED fényforrásának élettartama 30 000 óra, maximális fényárama 450 ANSI lumen, a maximális felbontás 1280x720 képpont, kontrasztaránya pedig 100 000:1 – ezek az értékek a kompakt, hordozható projektorok termékkategóriájában kifejezetten jó értéknek számítanak. Az LG PH450U ezen felül rendelkezik beépített akkumulátorral is, amely két és fél órán keresztül képes a működését biztosító energiával ellátni. Az MHL támogatású HDMI csatlakozóval ellátott termékből nem hiányzik a beépített médialejátszó. Felszerelték még emellett Wi-Fi-vel, így a filmek akár vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá.

LG PH450U
LG PH450U [+]

Beépítettek még egy 2x1 wattos integrált hangrendszert, és a kompatibilis audioeszközök akár Bluetooth kapcsolaton keresztül is csatlakoztathatóak hozzá. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy Magyarországon mennyit kell majd érte fizetni, de az kiindulási alapnak jó lehet, hogy az USA-ban 650 dollárt kérnek el érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés