Remek vétel lehet ez az Optoma otthoni projektor

Ha tényleg annyiba fog kerülni a Full HD-s HD27, mint amennyiért egy netes áruházban előrendelhető, akkor érdemes figyelni rá.

Az Optoma bejelentette, hogy hamarosan piacra dob egy új Full HD felbontású, otthoni felhasználóknak, tehát filmnézéséhez, tévézéshez, játékhoz szánt projektort. A HD27 árával kapcsolatban a cég hivatalos információt nem árult el, ám egy internetes webáruházban már előrendelhető 685 dollárért. Ha tényleg ennyibe fog kerülni, akkor ez egy egészen jó vételnek tűnik, ugyanis a technikai specifikációk alapján életképes darab.

Optoma HD27
Optoma HD27 [+]

A DLP technológiára és DC2 DMD chipre épülő modell maximális fényárama 3200 ANSI lumen, legnagyobb kontrasztaránya 25 000:1, míg a lámpa élettartama a legnagyobb teljesítmény mellett 5000 óra. Rendelkezik két darab HDMI 1.4 (az egyik MHL támogatású), 3,5 mm analóg audió és USB csatlakozóval, és ellátták egy beépített 10 wattos mono hangsugárzóval is. Biztosítja a 3D tartalmak megjelenítését, hiszen képes 144 Hz-es képfrissítéssel sztereoszkóp képek vetítésére, viszont az aktív szemüveget külön kell megvásárolni hozzá.

Optoma HD25
Optoma HD25 [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés