Bejelentették a Wireless Comfort Desktop 5000-et

A Microsoft bemutatta a Wireless Comfort Desktop 5000 elnevezésű készletet, amely a benne található, ergonomikus billentyűzettől kölcsönözte a nevét, de kapunk hozzá egy Wireless Mouse 5000 típusjelzésű egeret is. Ez jobb- és balkezesek számára egyaránt kényelmesen kezelhető, az oldalán található gumiborítás pedig jobb fogást biztosít. Mivel rendelkezik a BlueTrack technológiával, szinte minden felületen gond nélkül használható.

A billentyűzet gyorsgombjait már a Windows 7 operációs rendszerhez optimalizálták, ez egyszerűbbé teheti a használatát, és felszerelték médiabillentyűkkel is, ezekkel könnyen elérhetők a leggyakoribb médiafunkciók. A Comfort Curve kialakítás, az állítható magasság és a puha tapintású csuklótámasz miatt pedig sokkal kényelmesebb a kéznek, mint a hagyományos klaviatúrák. A Windows Flip segítségével egy gombnyomásra láthatóvá válik az összes megnyitott ablak, így egyszerűen navigálhatunk ezek között. Mind a billentyűzet, mind az egér 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiával működik.

A Wireless Comfort Desktop várhatóan még augusztusban felbukkan az üzletek kínálatában, és körülbelül 80 dollárt fognak kérni érte.

A hír megjelenése után megkaptuk a magyarországi ajánlott fogyasztói árat is, ez 22 900  forint lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés