Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na végre egy normális kiosztású logi bill.
Már csak a Win és FN gombot cserélném fel rajta és onnanstól kifogásmentes.
Plusz még egy jó kis wave-es csuklótámasz is van rajta. :C

Family Guy Online - Closed Beta

(#2) iSonic válasza Enton (#1) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

én is osztom amit állítasz, csak nekem az egér az ami teljesen nem tetszik főleg azért, mert ha ez elemes akkor lehet venni mellé még egy 2100mhA-es elemcsomagot ;)

(#3) aram01 válasza iSonic (#2) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ja :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#4) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

kukába az egésszel... valszeg azért nem tudom értékelni ezeket a logi billeket meg egereket mert feleslegesen drágák?

(#5) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Egér nélkül és 8-10k-ért még meg is érné a bill., de ennyiért.

(#6) Enton válasza iSonic (#2) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egér a kutyának sem kell ilyen "vacak". Repülhet az ablakon. De a bill az jó!

Family Guy Online - Closed Beta

(#7) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

A billentyű egész jó. :) 3 évig bírja elemcsere nélkül? Az igen jó, ha igaz.

PC-STYLE.hu

(#8) Khaal

Khaal
(őstag)

Na visszaállt a régi rendre az insert delete páros, erre jól szétbarmolják az F gombokat...pfff.

Mi ez az utálat az egérrel szemben? Nekem pont az tetszik ebben a párosban, ahogy nézem egy M705 Marathon Mouse az, abban meg pont hogy elég ritkán kell elemet cserélni. Durván megkérik azért a cucc árát, de a jobb Logitech cuccok sajnos sosem voltak olcsók.

[ Szerkesztve ]

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#9) skitzoo

skitzoo
(tag)
LOGOUT blog

jó az uj logi :C :C

"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)

(#10) bartucc válasza Egzee (#4) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, az ár a fő gond velük... :(

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#11) xT4ken válasza zuchy (#7) üzenetére

xT4ken
(kvázi-tag)

Szerintem igaz, mivel nekem munkaba szinten Logitech elemes bill. van es 2 eve kimeletlenul nyirom (kikapcsolas nelkul).

Igaz meg igy se kozeliti meg a tesom(fizikus) lassan 15 eves CITIZEN szamologepet amibe meg nemvolt elemcsere.... (es nem napelemes ;) )

[ Szerkesztve ]

(#12) S*Tom*

S*Tom*
(senior tag)

Hát ahogy kinéz az IcePad, kár sietni a kiadásával. Gondolom legalább nem lesz drága. Tényleg nem tud valaki ilyen notebookhűtők vagy padok topikot itt a PH-n?

(#13) nyunyu válasza zuchy (#7) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

3 évig bírja elemcsere nélkül? Az igen jó, ha igaz.

Tizenevvel ezelott L billzetek is elmentek 2 evig egy jobb minosegu alkalielemmel, nem ez a nagy kunszt.
(Akkuval joval rovidebb ideig, mert a mezei NiMH 3 honap alatt magatol lemerul.)

Hanem az, hogy az egerek zabagep optikai/lezer erzekelojenek a fogyasztasat leszoritottak.
MX700 alig 1-1.5 hetet ment 2x2000mAH-s NiMH-val.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#14) nyunyu válasza xT4ken (#11) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Igaz meg igy se kozeliti meg a tesom(fizikus) lassan 15 eves CITIZEN szamologepet amibe meg nemvolt elemcsere.... (es nem napelemes )

Biztos villasdugo van a vegen. :DDD

Sima gombelemek ritkan birjak 7-8 evnel tovabb.

(#15) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért nem lehet egy ilyen bill-t magában vezetékkel kiadni?
Miért?

Milyennapvan?

(#16) Taybore

Taybore
(tag)
LOGOUT blog

Egy ilyen laptop hűtőpadnak van értelme? Vulkanológusok biztos hasznát veszik kutatás közben... :DDD

www.aranykopesek.com | Nokia 3210 > 7110 > 7650 > N70 > N85 (+6300) > Samusng Galaxy S

(#17) Kopi31415 válasza nyunyu (#14) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Apám ezeréves számológépében Sharp bírta tíz évig minimum.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#18) nyunyu válasza Kopi31415 (#17) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Faterom 15 eves Sharp szamologepe ugy ment "tonkre", hogy kikotottem belole a napelemet.
Untam mar, hogy engem nyaggatnak evente, hogy matricazzam ujra a billentyuit.

Igy fater kenytelen volt hozzaszokni a helyette vett uj Sharphoz. :DDD

(#19) vadani

vadani
(kvázi-tag)

Sziasztok ha valaki látja, vagy tud róla bármit kérem ossza meg. Az mk710 es párost csak angol kiosztásban találom mindenhol, egy ideje pedig megjelent mire lehet számítani lesz egyáltalán magyar kiosztásban? köszi a választ

janissary

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.