Na végre egy normális kiosztású logi bill.
Már csak a Win és FN gombot cserélném fel rajta és onnanstól kifogásmentes.
Plusz még egy jó kis wave-es csuklótámasz is van rajta. 
Family Guy Online - Closed Beta
Na végre egy normális kiosztású logi bill.
Már csak a Win és FN gombot cserélném fel rajta és onnanstól kifogásmentes.
Plusz még egy jó kis wave-es csuklótámasz is van rajta. 
én is osztom amit állítasz, csak nekem az egér az ami teljesen nem tetszik főleg azért, mert ha ez elemes akkor lehet venni mellé még egy 2100mhA-es elemcsomagot 
ja 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
kukába az egésszel... valszeg azért nem tudom értékelni ezeket a logi billeket meg egereket mert feleslegesen drágák?
Egér nélkül és 8-10k-ért még meg is érné a bill., de ennyiért.
Egér a kutyának sem kell ilyen "vacak". Repülhet az ablakon. De a bill az jó!
A billentyű egész jó.
3 évig bírja elemcsere nélkül? Az igen jó, ha igaz.
PC-STYLE.hu

Na visszaállt a régi rendre az insert delete páros, erre jól szétbarmolják az F gombokat...pfff.
Mi ez az utálat az egérrel szemben? Nekem pont az tetszik ebben a párosban, ahogy nézem egy M705 Marathon Mouse az, abban meg pont hogy elég ritkán kell elemet cserélni. Durván megkérik azért a cucc árát, de a jobb Logitech cuccok sajnos sosem voltak olcsók.
[ Szerkesztve ]
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178
jó az uj logi

"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)
Igen, az ár a fő gond velük... 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Szerintem igaz, mivel nekem munkaba szinten Logitech elemes bill. van es 2 eve kimeletlenul nyirom (kikapcsolas nelkul).
Igaz meg igy se kozeliti meg a tesom(fizikus) lassan 15 eves CITIZEN szamologepet amibe meg nemvolt elemcsere.... (es nem napelemes
)
[ Szerkesztve ]

Hát ahogy kinéz az IcePad, kár sietni a kiadásával. Gondolom legalább nem lesz drága. Tényleg nem tud valaki ilyen notebookhűtők vagy padok topikot itt a PH-n?

3 évig bírja elemcsere nélkül? Az igen jó, ha igaz.
Tizenevvel ezelott L billzetek is elmentek 2 evig egy jobb minosegu alkalielemmel, nem ez a nagy kunszt.
(Akkuval joval rovidebb ideig, mert a mezei NiMH 3 honap alatt magatol lemerul.)
Hanem az, hogy az egerek zabagep optikai/lezer erzekelojenek a fogyasztasat leszoritottak.
MX700 alig 1-1.5 hetet ment 2x2000mAH-s NiMH-val.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Igaz meg igy se kozeliti meg a tesom(fizikus) lassan 15 eves CITIZEN szamologepet amibe meg nemvolt elemcsere.... (es nem napelemes )
Biztos villasdugo van a vegen. 
Sima gombelemek ritkan birjak 7-8 evnel tovabb.
Miért nem lehet egy ilyen bill-t magában vezetékkel kiadni?
Miért?
Milyennapvan?
Egy ilyen laptop hűtőpadnak van értelme? Vulkanológusok biztos hasznát veszik kutatás közben... 
www.aranykopesek.com | Nokia 3210 > 7110 > 7650 > N70 > N85 (+6300) > Samusng Galaxy S
Apám ezeréves számológépében Sharp bírta tíz évig minimum.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Faterom 15 eves Sharp szamologepe ugy ment "tonkre", hogy kikotottem belole a napelemet.
Untam mar, hogy engem nyaggatnak evente, hogy matricazzam ujra a billentyuit.
Igy fater kenytelen volt hozzaszokni a helyette vett uj Sharphoz.