Befutott a 13.1-es legacy Catalyst

Az AMD elérhetővé tette a régebbi grafikus vezérlők számára szánt 13.1-es legacy Catalyst meghajtót is. A drivercsomag a Windows 8, 7, Vista és XP operációs rendszereket támogatja, és a PCI Express, illetve AGP csatolót használó Radeon HD 2000, 3000 és 4000 szériás grafikus kártyákhoz, illetve ezek mobil és integrált variánsaihoz telepíthető. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált. Megjegyzendő, hogy a driver vezérlőpultja a .NET 4.0-s keretrendszer használja, így ha ez az adott operációs rendszeren nem található meg, akkor mindenképpen telepíteni kell a megfelelő működése érdekében.

A meghajtó játékokkal és operációs rendszerekkel kapcsolatos hibajavításokat tartalmaz. Emellett frissült az OpenGL és az OpenCL driver, illetve a Catalyst vezérlőpult megkapta a modernebb kártyákhoz szánt 13.1-es csomag újításait.

A 13.1-es legacy Catalyst szoftvercsomag 32 és 64 bites Windows XP, illetve 32 és 64 bites Windows 8, 7 és Vista operációs rendszerekhez készült verziói az előbbi linkeken tölthetők le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés