Hirdetés

Antec Nine Hundred: újratöltve

Hirdetés

Két éve már, hogy az Antec bemutatta a játékosok igényeire szabott, Nine Hundred elnevezésű számítógépházát. Bár a termék a kialakítás és a felvonultatott hűtési megoldások tekintetében még ma is az élvonalba tartozik, a vállalat a felújítás mellett döntött, így megjelent a Nine Hundred Two nevű utód.

Az új ház stílusjegyei alapján rendkívül hasonló az elődhöz. A perforált előlap mögött továbbra is kilenc 5,25 hüvelykes meghajtóhely található, melyekbe a mellékelt fiókok segítségével akár 3,5 colos eszközök is szerelhetők. A felül elhelyezkedő I/O panelen az audiokimenet és a mikrofonbemenet társaságában két darab USB és egy eSATA csatlakozó kapott helyet. A torony belsejébe microATX és ATX formátumú alaplap kerülhet, a tápegységet pedig a ház aljába kell elhelyezni.

A 218 mm-es szélességgel, 493 mm-es magassággal és 472 mm-es mélységgel rendelkező, 11,5 kg-os modell szellőzése rendkívül hasonlít az előző verzióéhoz. A hűvös légáramlatokról egy-egy kék LED-del világító, 12 cm-es elülső ventilátor gondoskodik, melynek fordulatszámát a ház tetején elhelyezett szabályozóval lehet a kívánt szintre állítani. A felmelegedett levegő eltávolításáért a ház tetején elhelyezkedő 20 cm-es és egy hátul található 12 cm-es légkavaró felel. Természetesen a kék LED az utóbbi hűtőknél sem maradt el. Amennyiben a felkínált hűtőteljesítmény nem lenne elég, a felhasználó további 12 cm-es ventilátorokat is elhelyezhet, egyet a plexivel ellátott oldallapra, egyet pedig a ház belsejébe.

Az új Antec Nine Hundred Two már kapható az üzletekben, ajánlott fogyasztói ára 164 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés