Acer blog: megnyílt a hazai legnagyobb AcerShop

A miskolci, soroksári, dunakeszi és budaörsi után ez lesz az ötödik márkabolt.

Budapesten, jól megközelíthető helyen, a Nyugati pályaudvar melletti Westend bevásárlóközponttal szemben, a Váci út 18-as szám alatt nyílt meg sorban az ötödik, egyben Magyarország legnagyobb és legexkluzívabb AcerShopja.


[+]


[+]

Az AcerShop Nyugatiban a megszokott választék mellett lesz dedikált Acer monitor fal és Predator sarok is, ahol a játékosok gamer székekben, kényelmes és nyugodt környezetben tudják kipróbálni az Acer Predator masinákat, perifériákat. Ez egyébként igaz a többi gépre is, ugyanis a 170 négyzetméteres boltban az asztal mellett van pult és kanapé is, így a vásárló a notebookozáshoz leggyakrabban használt környezetben keresheti meg a számára ideális masinát.


[+]

Termékből márpedig nincs hiány, a falak melletti pultokon és a kiállítótér közepén elhelyezett asztalokon a teljes notebookarzenál felsorakozik, és szép számmal vannak monitorok is, így bármelyik hozzáférhető, működés közben kipróbálható – összesen 50-60 termék. Természetesen a masinák mellett kiegészítők is kaphatók, beleértve a Predatorokhoz tartozó extrákat is.


[+]

Kurucz Tamás, az AcerShop-ot üzemeltető Notebook Bp Kft. cégvezetője elmondta, hogy a bolt megnyitása már régebb óta tervben volt, és tudták azt is, hogy hol szeretnék ezt megtenni, de a konkrét helyszín megtalálása egy évbe tellett. Az új üzlet megjelenését tekintve igazodik a többi egységhez (és az anyacég által felállított követelményekhez), de a tervezés (beleértve az újdonságokat) ezúttal teljesen házon belül készült, külföldi segítség nélkül. Nagy figyelmet fektettek továbbá a szakértő eladógárda kiválogatására, ugyanis ezt tekinti sikerük egyik zálogának, amellett, hogy az erős online aktivitáson túl fizikailag is jelen vannak a piacon. Ez a jelek szerint továbbra is szükséges, így az ügyfél is tudja hova kötni a megvásárolt terméket (hiszen a webshopos rendeléseket is átvehetik itt), magát a céget, és a vásárlók visszajelzései is ezt az álláspontot erősítik.


[+]


[+]

Az AcerShop Nyugati nyitási akcióval készül: az első 100 notebookvásárló a boltban Acer bluetooth hangszórót kap ajándékba! További részletek ezzel kapcsolatban itt található!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények