Acer blog: megújult az Acer első magyarországi márkaboltja

Idén december 17-én lesz 5 éves a Miskolcon található AcerShop, mely egyben Magyarország első hivatalos Acer márkaboltja. Az arculattal kapcsolatban régóta dédelgetett álom volt, hogy az olasz grafikai stúdió által megálmodott és 2008-ban megalkotott minimalista dizájn felfrissüljön, így a mostani évforduló ebből a szempontból éppen kapóra jött.


fotó: http://zsoltlengyel.com [+]

Az új kialakítás továbbra is követi a minimalista irányzatot, de az új berendezés mellett már a díszítés is megfelel az Acer frissített (fekete-zöld helyett) fehér-zöld színvilágának. A vásárlókat újratervezett falfelületek és grafikai elemek fogadják, melyek hűen tükrözik a vállalat legújabb, "A touch more - Még több érintés" kampányának mondanivalóját, melyről mi is beszámoltunk nemrégiben. Emellett az üzlet egyik falára a vásárlói visszajelzési kerültek fel, melyre az Acer Shop csapata igen büszke. Van is mire, a vevői elégedettség a felmérések szerint ugyanis 94 százalékos, mely természetesen a bolt dolgozóinak munkáját dicséri.


fotó: http://zsoltlengyel.com [+]

A megjelenésen és a díszítésen kívül számos egyéb frissítés is történt. A lehetőségekhez mérten a 70 négyzetméteres boltban a zsúfolt eladótér helyett a szellősebb elrendezést tartották jobb megoldásnak. Emellett fontos szempont volt, hogy felhívják a figyelmet a vállalat egyre bővülő tabletválasztékára, az új Acer Iconia modellekre. Annak érdekében, hogy ezek jobban szem előtt legyenek, és bemutatásuk minél egyszerűbb legyen, egy három méter széles tablet falat állítottak fel, ahol minden egyes típus fellelhető, kipróbálható.


fotó: http://zsoltlengyel.com [+]

Megkeresésünkre Kurucz Tamás, az AcerShop cégvezetője elmondta, hogy bár a megrendelések nagy része az AcerShop webáruházán keresztül történik, mégis rendkívül fontosnak tartják az igényes megjelenést. Ennek oka, hogy az interneten rendelő ügyfelek közül sokan felkeresik az üzleteket is, így egy elegáns, exkluzív környezetben segítenek eligazodni a választékban naprakész munkatársak. Továbbá azt is megtudtuk, hogy a miskolci mellett a budapesti üzlet is kapott egy ráncfelvarrást, és itt is tervben van a tablet fal megépítése, ami várhatóan a jövő év elején készülhet el.


fotó: http://zsoltlengyel.com [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények