Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Banex

    csendes tag

    Sziasztok!

    Lassan egy hónapja használom a telóm to2c-ről rendeltem, egy gigás verzió. Azt kell mondjam, hogy rohadtul el vagyok keseredve, mert soha egy telefonommal nem voltak problémáim, mindegyik több évet is kibírt.
    Úgy használom, ahogy kézhez kaptam mivel nem értek hozzá, belenyúlni nem tudok. Szeretném, ha valaki segítene ha tud, mert hétköznapi szinten gyakorlatilag használhatatlan a telefon.

    1. A telefon kamerája azon felül, hogy nem túl minőségi, bár ezzel nincs nagy problémám azért használhatatlan, mert előlapi kameránál teleb@ssza a képet kicsi kék csíkokkal, hol többel, hol kevesebbel. Volt, hogy csak egy-két kék csíkocska volt a képen, volt hogy több száz. Ezt megoldottam azzal, hogy leszedtem egy kameraszoftvert google playről, ott már nem jelentkezett a probléma.

    2. A zene megakadozik, megáll, a telefon kifagy közben, csak aksi kivétellel lehet újra életet csiholni belé, de volt már, hogy azzal is megörvendeztetett, hogy a Prodigy nem csak a fülembe ordított hanem az egész buszon.

    3. Rengetegszer lefagy, elsötétül, kifehéredik, nem reagál, gyakran egy sima feloldástól is, kamera közben, zenehallgatás közben, facebook közben.

    4. Facebookra, Instagramra, Viberra, Skypera nem tudok képet feltenni, vagy profilképet váltani mert kiírja: Sd kártya megtelt, szabadítson fel helyet a folytatáshoz, vagy Invalid parameter, de az SD kártyán még majd 3 giga hely van, belső memóriában meg 700 mega.

    5. Játékok akadoznak, laggolnak, Zombie Tsunami folyton kilép a menübe mintha valaki nyomogatná a vissza gombot.

    6. Egy ideig azzal is játszott, hogy nem ismerte fel a sim kártyát, törölte a számaimat, vagy az sd kártyát, és gyakorlatilag lehetetlen csengőhangot választanom mert hiába rakom be, akkor is a gyári miacsudán szól.

    Visszaküldeni legvégső esetben akarom, mert nagy szerencsémre megúsztam tréfa nélkül, ha visszaküldöm valószínűleg visszafele rám róják a kötelező terhet, azt meg nem akarom. Gyári visszaállításon gondolkoztam de az azt sem tudom segítene e egyáltalán, vagy hogy hol találom, hogyan kell csinálni.

    Naponta kétszer, háromszor minimum újra kell indítanom a telefont. Kérlek, segítsetek!

Új hozzászólás Aktív témák