Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Laza... #1759 üzenetére

    A guberációs koefficiensem is elég magas, de a telókra inkább a gyűjtögetés illik :B

    A látszat ellenére nem cserélgetek sűrűn, az LG-t és defy-t is újan vettem, évekig használtam. Addigra annyiért lehetett volna csak eladni amennyiért inkább megmaradt. A Jiayu-t is ilyen szándékkal rendeltem, de aztán kaptam egy ellenállhatatlan ajánlatot unokatesómtól, hazalátogat Londonból, most vesz egy Moto G-t, nekem nem kell 90 fontért? Persze hogy kellett, a Jiayu-t még kis bukóval el tudtam adni, de kifizettem belőle a G-t és még maradt is pénzem. :C Tehát ezt megérte. Nagyon jó teló. Aztán vettem még egyet itthon is.
    Aztán kijött a V5, az 1 gigás nem lett volna előrelépés de a 2 gigást nem bántam meg. Úgyhogy ment az egyik G (az itthon vett garjegyes, fiatalabb is volt, nekem is és a vevőnek is jobb hogy itthon tudja a garanciát intézni nélkülem, a londoni meg maradt az asszonynak). A Lenovo A850-et meg ellenállhatatlanul jelentéktelen áron kínálták fel kishibásan (amit megjavítottam), legalább volt mit használnom amíg a zte megjött. Amúgy meglepően jó készülék, ha nem 5.5" lenne hanem 4.7-5 akkor lehet hogy most is azt használnám. KB. ennyi.
    A 2 doogee azért nem jutott eszembe hirtelen mert napi használatban nem voltak, féláras akcióban rendeltem őket játszós-tanulósnak, a hátizsákomban hordozom ide-oda, de most nincs annyi időm rá amennyit szeretnék hogy lenne. A DG110-ért a huszonsok $ nyeremény ár volt, a titans 150 az 40+ volt ha jól emlékszem, de a specifikációkban írt ütés- és vízállóság az hazugság volt, egy orosz gyereknek bemutató videó közben eltört a kijelző attól hogy letette az asztalra, én meg a vízállóságot próbáltam ki (habár olyan rések vannak a burkolaton hogy be lehet látni), folyó csapvíz mellé tartottam ~5 centivel, és tenyérrel legyeztem rá egy adag fröcsit, persze rögtön elsötétült minden. Szétszedtem, kiöntöttem a vizet, kifújtam-kiszárítottam, azóta is megy, most frissítettem romot rajta pár napja.
    Szeretek ilyenekkel foglalkozni, nem ijeszt meg a páka, se a sarló-kalapács, autót-motort-bringát is magamnak szerelem, meg hordják hozzám a telefon-tablet-gps szentháromságot is (bár inkább az utolsó 2-t). Mondjuk legtöbbször már akkor kerülnek hozzám amikor a "szakértők" és a "mesterek" már nem tudnak vele mit csinálni vagy még jobban tönkreteszik, de azért nagyrészt rendbe szoktam tenni őket.
    És ilyenkor azért a guberált alkatrészek is sokszor jól jönnek, csak hogy visszatérjünk az off témához. :DDD

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák