Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 426os

    őstag

    Amúgy Skype-ot használ valaki? Ha igen, akkor melyik verzió működik rendesen?
    Jelenleg az egyetlen alkalmazás, ami 2Gb ram ide, 4 mag oda, úgy viselkedik, mintha egy Commodore64-en emulálnék neki Android környezetet. Hiába lock-olom a memóriába, akkor is majdnem mindig 5-10mp amíg elindul, ha előtte fél órával-órával nem használtam, illetve ilyenkor az üzenetekről sem mutat értesítést, csak hívásra csörög ki (de egyébként másoknál azt jelzi, hogy online vagyok). A telefonban nincsenek letiltva az értesítései.

    Egyelőre nem álltam neki kísérletezni a régebbi verziókkal, mert még a másik telefonomon szerzett tapasztalataim alapján azokkal meg az volt a baj, hogy a korábban már elolvasott üzenetekről is random dobálták az értesítéseket. Valakinek valami jól bevált verzióra vagy alternatívára (nem másik IM program, hanem Skype-kliens) ötlete esetleg? Egyfolytában csekkolom, hogy frissítették-e, de ha meg is történik, akkor is mindig csak rosszabb lesz..

    /u.i: imádom a MS-ot, amiért a program Windows-os változatát is elbarmolta és egy normálisan működő androidos klienst sem képes kiadni.../

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák