Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tvamos

    nagyúr

    válasz aytukabozs #1086 üzenetére

    Azt nem hasznalom, nekem a Sportstracker megy, meg google maps-szel navigalok, mert kulonben eltevedek.
    Itt Stockholmban a hazak kozott szoktak szarul menni a GPS-ek, es tudnak hosszabb idon keresztul, folyamatosan melle pozicionalni. (Ugy 2-3 oran keresztul... persze, a terkep azert segitseg, meg akkor is, ha nem ott vagy, mint o gondolja, a google eleg friss, hogy hasznalni lehessen, a papir alapuak kepesek elavulni.)
    Nekem a compass is nagyon hasznos, mert gyalog is eltevedek... :F Az eddigi telefonokat folyamatosan kalibralgatni kellett, (Nokia Lumia 610, Motorola Atrix 4G, esetleg az Acer tudta azt mondani, hogy 40-nel bicajozok hatra...) es azert az eleg vicces, ha mennel valahova, de a telefonnal kell hadonaszni, vagy ugye fussal, hogy a GPS poziciobol tudjon iranyt szamitani. Ez a telefon is tud iranyban tevedni, neha 30 fokot is, de ez gondolom az itteni sziklak femtartalma miatt lehet, vagy nemtudom miert.

    Azert egy CM ROM-nak, AOSP-nak, egy leirasnak, hogy Linux alatt hogy lehet hekkelgetni azert orulnek. De vegulis, jo igy is.

    (#1089) aytukabozs válasza wwenigma (#1087) üzenetére
    Nekem azok a track logok tetszettek az MTK procis telefonokon, hogy 1000 km/h-val bicajoztam... na mondom, majd' hangsebesseg.... :N

    [ Szerkesztve ]

    "Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Új hozzászólás Aktív témák