Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t181

    senior tag

    Üdv!
    Nos nekem is voltak akksi-bajaim a IA2Reborn-nal.
    Konkréten nem vettem észre semmit, csak 1-2 hét múlva gondolkodtam el, hogy talán jobban kéne bírnia az akksinak.(2 hetes garicserés Blade)
    Használat során, és zenehallgatás(tudom, hogy az is használat:)) közben is az átlagosnál jobban merült. deep sleep-be semmi merülést nem tapasztaltam.
    Nézegettem az appokat, állítgattam le őket, hátha valamelyik eheti, de soha nem szívta le semmi az akksim, mert valahogy mindig sikerült ügyesen használnom(még a facebook sem bántotta)... :D
    Állandó 2G kapcsolat(Droidwall szűri), wifi szükség szerint, és összevissza nyomkodás.
    Most targetbsp 13-ai KANG-ja van fent, ugyanúgy, ugyanazokkal a beállításokkal használom, és érezhetően jobban bírja az akksi.

    A TB-vel kapcsolatban annyit, hogy szerintem az nem nagyon lehet a ludas, de azt is tudom, hogy azért van rá esély. Én nagyon régóta használom a 3.8.7-es verziót, amit a merülések és inkompatibilitások miatt nem is mertem újabbra cserélni. Most 63 appom van, és ez e körül is szokott mozogni, mert mindig törlök/telepítek. És volt már backup/restore művelet wbaw-féle rom, CM7 mindenféle változata, Swedish Snow, gyakorlatilag mindenféle ROM között és soha nem volt vele bajom.
    Ja igen, csak az user appokat szokta backupolni...értelemszerűen...:)

    Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4

Új hozzászólás Aktív témák