Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz bunnyhu #13224 üzenetére

    Azt természetesen poénból írtam (kis élccel), mert ez szokott az általános válasz lenni több mindenkitől... és láss csodát, egyiket sem használod, és mégis vmi nem stimmel. Vagyis könnyelműség ilyenekre fogni akárki részéről is, mert épp vkinél volt fenn ez vagy az az app (a sok másik mellett) mikor volt vmi gondja.

    (#13225) kelzsoca:
    Még annyit hogy nem személyes támadásnak vettem, és szintúgy általánosságban írok, legfőképp tapasztalatokra alapozva (csak az én érveim több felhasználó támasztja alá világszerte, mint a tiéd ;] ) Többit lásd ebbe a hsz-ben, kicsit feljebb.

    (#13227) ux1:
    Mint írtam, mentés-mentés. :P (1ébként meg ilyen szempontból tök mind1, mivel az adott rendszerhez is tartozhatnak benne paraméterek. :D) É annó a játékéknál szintúgy, mégsem volt soha gond a mentésekkel (jó, azok meg saját magukból mentettek, nem külsős appal, de akkor is szintén mentések) Nem az a gond hogy vki segít megtalálni, hanem az hogy első és második körben is olyanokra fogja/fogjátok, amit semmi nem támaszt alá, sőt, jóval több ellenpélda van/volt/lesz mint ahány hibát összesen jelentettek a romokkal (és ugye a legtöbbnél fenn se állt ez az állítás, mert nem is használták az említett restore vagy egyéb appokat)

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák