Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelzsoca

    félisten

    válasz TRob1 #13220 üzenetére

    Ezt már korábban leírtam, miért lehet probléma egy backup alkalmazásnál, és nem csak a TB létezik, mint tudjuk, hanem van többféle.

    De hogy a windows-on nőtt felhasználónak is érthető legyen, álljon itt egy példa nekik:

    Adott egy windows xp, szépen belakva, és testreszabva, a user úgy dönt szerez egy windows 7 rendszert, de az xp-n lévő alkalmazásokra/beállításokra stb.. szüksége van, fog egy külső alkalmazást amivel ezeket lementi, majd felhúzza a windows 7-et, és ráküldi a másik rendszer mentését, aztán megy a pislogás hogy nagyon nem úgy megy semmi sem mint az xp-n sőt, azonnal azt mondja /mivel tudatlan/ hogy xarfos a windows 7, még véletlenül sem merül fel benne az, hogy nem arra és úgy használta fel az adott backup alkalmazást, amire az ki lett találva. (ezek a user error hibák)

    Természetesen aki egy picit is járatos ezekben a dolgokban, tudja hogy xp-s mentést nem húzunk rá windows 7-re, mert abból semmi jó nem jön ki.

    Ezt a kis példát rá lehet húzni az Androidra is.

    És akkor ez még csak egy folyamat-egy backup megoldás a sok-sok hülyeségből, amitől akár pár usernek nem úgy fog működni az adott rendszer, mint ahogy kellene.

    https://vertigostore.eu

Új hozzászólás Aktív témák