Hirdetés

Aktív témák

  • atillaahun

    veterán

    Először is elnézést, hogy nem név és hozzászólás szerint válaszolok, de már harmadszorra írom ezt a kommentet és nincs kedvem megint visszakeresni a forrásokat.

    Szóval valaki érdeklődött a Google Voice Search-ről. Nálam működni látszik, bár előfordulhat, hogy nem teljesen rendeltetése szerint használom a programot. Én a google translate miatt tettem fel. Úgyhogy most már nem csak beszélni tud a telefon, hanem érti is amit mondok neki. Többé-kevésbé. Próbálta már valaki a conversation mode-ot STT-el & TTS-el? Nálam párszor elég nagy baromságot fordít, kíváncsi vagyok hogy csak az én angolom szar, vagy a program gyenge még.

    Valaki felrakott a napokban egy friss CM wifi drivert, azt bepakoltam a nightly 35 alá, ezzel most hagyja bealudni a telefont, nem kel fel a gombokra, és ébredéskor szépen újra is csatlakozik, de a wifi sleep policy ugyanúgy nem megy benne. És bár csak álmodni mertem róla, hogy alvó állapotban majd értesít a levelekről vagy üzenetekről, természetesen nem teszi.

    Ja igen, egy tipp a CM alatt gapps-al küzdőknek: www.applanet.net > applanet letöltése > market letöltése > egyéb (google) programok letöltése.

    Egy kis általános CM tapasztalat, még a kelzsoca 35-ről.
    Nálam nincs semmi komoly hiba a korábban említettek közül, bár alaposan ki is pucoltam, és bizonyos dolgokat mint pl. rádió, bluetooth, pin lock, lockscreen, netmegosztás, ext partíció, játékok, képernyőforgatás, videó felvétel nem használok. Viszont feltettem rá az ADW EX-et, és elég lomha, pedig minden 3D-s szarságot kikapcsoltam benne. Érdekes módon egyébként, ha tapicskolom kicsit az asztalt, egy idő után beáll, és minden megy gördülékenyen, de amikor felébresztem, kb. olyan mint én reggelente, elég kómás.
    Nem lehet ezzel valamit kezdeni? Min. cpu órajelet is feljebb állítottam már, de látszólag semmi köze hozzá.

    Nah, akkor néhány kérdés is.
    Ki lehet menteni egyenként a programok beállításait maradéktalanul, úgy mint magukat a programokat a data/app könyvtárból rootexplorellel, vagy bármi egyéb módszerrel? Ha igen, mennyi esély van rá, hogy ugyanazon rom másik verzióján, vagy esetleg egy másik romon inkompatibilitási problémák lépnek fel a visszamásolt programok és beállításaik miatt?
    Igen, elméleti elgondolásaim nekem is vannak, ezért olyanok válaszára lennék kíváncsi, akik már buheráltak ilyesmivel.

    Szeretnék még egy beszélgetést rögzíteni tudó tárcsázót CM alá. Használ valaki ilyet? Asszem a ZTE dailer még ilyen volt stock rom alatt, de kétlem hogy az erre feltelepülne.

    Kelzsoca, gondolod hogy még ma kész lesz a legújabb átalakított CM-ed? Mi a gáz vele, csak a wifit hegeszted, vagy más is adódott?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák