Hirdetés

Aktív témák

  • barnam_

    nagyúr

    Tegnap jött meg az Arctic Sound E461-BM fülesem, leírom róla a tapasztalataimat:
    Rögtön egy negatívummal kezdeném, sajnos a jack dugó kiosztása iPhone-al kompatibilis, vagyis a Blade-n nem működik a mikrofonja, és a zene is csak akkor szól normálisan, ha benyomod a távirányító gombját. Szerencsére adnak hozzá egy adaptert, de így nem megy a mikrofon. Kell hozzá eszkábálni egy átalakítót, vagy ebay-ről venni egyet. (Sajnos itthon sehol nem találtam.)

    Na de van pozitívum is. Mégpedig a hangminőség. Természetesen össze sem hasonlítható a gyári fülessel :D CM7-t használok, a DSP "Rock" beállításon. Teszteltem trance-től a szimfonikus metálig minden stílussal. A mélyek szépen szólnak, már alapból erőteljes, nekem talán egy kicsit túlságosan is. Pl. Fort Minor alatt majdnem max. hangerőn sem torzított, pedig abban van bőven basszus. De ami igazán tetszett, hogy a közép, és magas hangok is szépen szólnak, minden apró részlet hallható, csakúgy mint az otthoni hifi hangszórón. Pl. az Epica-ban a hegedő, vagy Mike Oldfield Tubular Bells-e is.

    Amivel nehezen tudok megbarátkozni, az az agyba dugós kialakítás, lehet az én halló járatom túl kicsi, de alig tudom beszenvedni a helyére :F Viszont ha normálisan benn van, elég jól szigetel, relatíve hangos buszon sem kellett max-ra húznom a hangerőt. Szerintem 5k alatt elég jó vétel, ha azt nézzük, hogy headset-ként is lehet(ne) használni.

    Bocs a kisregényért :)

Aktív témák