Hirdetés

Aktív témák

  • atillaahun

    veterán

    (#3459) fujifilm1
    Szintúgy.
    Viszont mivel a Skype-on keresztül még egy méterről erős háttérzajban is lehet hallani mit mondok, és pl. a Recforge hangrögzítővel előadásokat is lehet felvenni, ezért szerintem egyértelműen a tárcsázó program a hibás, egész konkrétan szerintem a phone.apk, már ha jól sejtem, hogy ez felelős a telefonálás/kihangosítás részért.
    Én is örülnék neki, ha valaki bele tudna ebbe nyúlni, és "fölrántani a mikrofon érzékenység csúszkát kihangosításhoz" csak hát fogalmam sincs mennyire bonyolult ez.

    (#3617) hallerlaller
    Én nagyon szeretem a google szinkront, még egy névjegyem sem tűnt el, szerintem a fater matatott rajta valamit. Akár a telefonról akár gmailen keresztül törölsz ki valamit, az eltűnik a másikról is. Esetleg még ilyen "egyéb névjegyek", "starred in android", vagy más csoportokba érdemes megnézni nem-e lett áthelyezve valahova. Vaaagy címtár > fejléc > további műveletek > címtár visszaállítása. Még nem próbáltam, de elméletileg tárol valahol biztonsági mentéseket a névjegyekről.

    (#3632) theltroi
    A romokból kitörölhető nem szükséges programok listája.

    (#3687) Sir Riccio

    Ha valahogyan el tudnád érni a szolgáltatónál szívesség/ismerős/életfogytig szóló hűségidő árán, hogy valami nonstop dolgozó ügyfélszolgálatos/helpdeskes kollégával két egymást követő éjszaka/hajnalban beméressék a telót, akkor egyező koordináták esetén esetleg a rendőrség otthon találná az új tulajt.

    Kelzsoca
    Az általad módosított CM-ben tudnál valami megoldást arra, hogy az SMS program ne felejtse el folyton a beállításokat restart után? Csak mert a régi üzenetek törlése alapból aktív, és nagyon nem szeretem mikor a kb. egy hétnél régebbi smseim eltűnnek. Csak mert a többi hasznos beállítás miatt nem szívesen cserélném le.

    A home gomb nekem sem működik, de néztem setupwizard alapból nem is volt a romban, most beleraktam egyet, de nem használt neki.

    Illetve a komment első részében lévő kérdésről is érdekelne a véleményed.

    Ha ezekre tudnál érdemi megoldást adni, akkor nyomnék egy sok kávéra való donate gombot.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák