Hirdetés

Aktív témák

  • atillaahun

    veterán

    válasz dragon1993 #1975 üzenetére

    Nah akkor egy kis CM 33 tapasztalat részemről is pár napos használat után.

    Pro:
    - volt pár óra wifi használat: skypolás, ebuddyzás, marketről és applanetről letöltés, böngészés, translater használat. Tartotta a jelet.
    - egy 20 perces séta megtétele iGo-val oda-vissza különböző útvonalakon. 1 percen belül talált jelet. Maps is rögtön tudta hol vagyok.
    - szinkronizálás rendben: kontaktok, tennivaló-lista, gmail, időjárás-widget frissülnek.
    - rezzen egyet hívás közben minden perc 45. mp.-ében, amit én nagyon szeretek.
    - akksi jónak tűnik, kb. 26 órát bírt ki 100%-on, persze nem csináltam vele semmit, csak megnéztem rajta az időt párszor. De bekapcsolt GSM mellett azért nem rossz. Terhelés alatt még nem teszteltem komolyabban, ma este bekalibrálom, aztán megírom azt is mit bír wifivel, gpsel, meg videózással.

    Kontra:
    - függetlenül a wifi sleep policy beállítástól, ha kikapcsol a képernyő nem alszik el, bármilyen gombra felkel. Bár ezt igazán hosszú távon még nem teszteltem.
    - hívás közben nem alszik el a képernyő, mintha nem működne a proximity egyáltalán. Még nem volt alkalmam programmal tesztelni. Ugyanúgy hívás alatt hiába nyomkodom a home gombot, hogy előcsaljam a menüt egy felvétel erejéig nem történik semmi.
    - kedvenc Visual Task Switcherem nem működik, ami a futó alkalmazások között hivatott váltogatni a home gomb szimpla lenyomásával. Úgy kellene megjelenítenie a futó programokat több kicsinyített képernyőnyi méretben, mint pl. az ADW csinálja a homescreenekkel. De sajnos nem teszi.
    - szokásos 710-es túlhúzásra többször lefagyott Skype alatt, érdekes módon a videózást bírta. Most visszavettem 690-re.
    - sokat kell szarakodni a gapps-al, míg végre mindent darabját működésre lehet bírni.

    Más. Telepítés előtt egyébként a /system/app-ból kidobáltam a programok felét, lehet ez is számít valamit sebességben meg akkuidőben.
    ADW Ex van egyébként fent, néha kicsit megröccen, de semmi komoly, végülis 3 képernyő van telerakva widgettel, meg ikonnal 6 oszlopban és 10 sorban.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák