Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fireman67

    tag

    válasz kelzsoca #1940 üzenetére

    Ez egy komoly, érthető válasz volt! Ilyenek kellenek odaát is néha. :K
    Minden szó igaz, bár én ár - érték szempontjából nem vizsgáltam a topik tartalmakat.
    Ebben is sok igazság van. Sok a "mama kedvence" hisztiző, ezt én is észre vettem.
    De, ha mindkét hozzászólásom látod a Droidosoknál, akkor kitűnik, hogy nem Penge topik lehúzása, hanem az ott folyó társalgás magasztalására tettem a hangsúlyt.
    A ZTE Blade szerintem, nem csak főznivaló, olcsó ínyencség, hanem egy Android rendszert futtató, (árához képest igen jól) ezen felül sok élményt adó készülék. Ha a "főszakácskönyv" nem is, de talán az Off topik mást is adhatna a lúzereknek, mint hogy "csöszd el a telódat kis köcsög, 3 perc alatt, mert félig hülye vagy hozzá" sugallatot.
    Van egy sajnos időközben külföldre távozott, mert megunta kis hazánk szívatását, telefon mágus barátom. Még csak kb 3 hete van oda, de olyan, mintha a fél karomat levágták volna.
    Ő tudta, én meg csak sejtem, hogy mire jó egy okosteló. Ti vagytok, akik ezt elmondjátok a többieknek! Ez egy szép, megtisztelő felelősség, mert a "férfiembernek" a kocsi, a nő, meg a telefonja a farok hosszabbítása. Mindhárom sokba van, de nem mindegy, hogy melyiket ki b@ssza szét... :N Csak a középső élvezet, a többi vagyoni kár... :D
    De ettől még én is tisztellek benneteket, így ismeretlenül is! :R
    Éljetek jól ezzel a hatalommal!

    Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"

Új hozzászólás Aktív témák