Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz alphamooncam #4059 üzenetére

    Amikor megvettem a Pi-t, meg a Hifiberry-t mellé, csak a kíváncsiság hajtott. Ekkor már megvolt régóta a zenekockám, meg épített HTPC-m is, Bladelius USB DAC-om, a kockához iFi iPower tápegység, ami a Raspberry-hez is jó volt, csak úgy hozta a sors, hogy döntenem kellett melyik utat választom: az USB-t vagy az SPDIF-et.

    A Bladelius DAC-ot megpróbáltam eladni, de senkit sem érdekelt, senki sem keresett, hogy akár csak kipróbálásra elvinné. Ezért úgy döntöttem, hogy marad és az USB-s vonallal megyek tovább, azt fejlesztem.

    Ezután jött az iFi nano iUSB3.0 táp, meg előtte a HTPC-be egy Paul Pang V2 USB kártya, és legutóbb ezt az USB kártyát sikerült megtámogatni a kockához vett 5V-os iFi iPower-rel.

    A HTPC-ben a PP V2 kártyával a kockát sikerült meglépni hangban. Az USB-s tápolás még tovább léptetett és az USB kártya külső tápolása még tovább finomított az összképen.

    Szerintem erre célzott krichd1, amikor a jól megépített PC-re célzott.

    Ha maradtam volna a Pi-nél, akkor ott is lehetett volna lapátolni a zsét a projektbe, a Digi kártya alá beszereztem volna egy Allo Kali újraórázó lapot, amit külön tápolással láttam volna el, utólag itt is az iFi tápjában gondolkodnék, és az egész mögé odaraktam volna egy Moment DAC-ot. :K

    Ők azok: MBL.

    Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

Új hozzászólás Aktív témák