Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz alphamooncam #4040 üzenetére

    Én olvastam egy alternatíváról. :)

    Asszem holland csapat a Pink Faun és ők csináltak egyedül (tudtommal) eddig olyan PCI-E kártyát, ami normál asztali PC-ből, pontosabban a procitól "nyeri ki" az I2S jelet, amit aztán HDMI csatin tud kiküldeni olyan DAC-oknak, amiken van ilyen bemenet (linken fel is vannak sorolva).

    Egyesek szerint nem lehetséges a gyenge áramú I2S jelet ennyi kábelen, meg csatin átvinni, mégis a legdurvább DAC-okon ott van az I2S bemenet akár HDMI, akár RJ45-ös csatlakozóval.

    (#4041) alphamooncam:

    Szobakorrekció szerintem egyikben sem lesz, max. ha egyedi disztrót raksz össze, akkor talán lehetséges egy szobakorrekciós szoftver kimeneti fájlját betöltetni, de ennek sosem olvastam utána, hogy tényleg lehetséges-e. Én nem a forrásnál oldanám ezt meg. Pláne nem egy Pi-vel.

    Moode-val nekem csak jó tapasztalataim vannak. Volumio 2 RPi-re már elfogadhatóan használható, de nem kapkodós fajtáknak való, mert könnyen kifagyogat még. Lehet még próbálkozni Rune Audio-val, Voyage MuBox-szal, vagy akár Raspbian Light-tal. Utóbbi kettő esetén asszem nem lesz GUI, csak parancssor és mobilos kliens (összefoglalóban találsz párat), amivel vezérelni tudod.

    (#4043) Polllen:

    Passz. Szerintem csak zenei disztró nem nagyon lesz a Volumio-n kívül. Próbáld meg LibreELEC-kel is. ;)

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák