Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DRPCDoki

    tag

    Bár ébresztőnek nem használom a telót, mert erre a célra direkt vettem egy Mi Band-et és tetszik, de nem igazán örültem, hogy a redmi elmegy aludni, és ha beállítok visszaszámlálót/emlékeztetőt/alarmclockxtreme értesítőt ilyesmit, akkor jó eséllyel bármilyen trükk alkalmazása mellett is előfordul az, hogy nem hajlandó felébredni a telefon, hogy jelezzen, ha idő van.
    Gondoltam, kellene valamilyen wake lock app, ha már máshogy nem javítható a hiba. Feltettem a CPU Awake - Wake Lock-ot. Ébresztőnek nem a telót használom, de eddigi tapasztalatok alapján hatásos, viszont nem kizárt, hogy az üzemidőt rontja(kérdés, hogy érezhető mértékben-e). Ha a CPU Awake - Wake Lock app nem fut a redmin, akkor Alarm Clock Xtreme fel sem ébreszti a telefont lezárt kijelzővel, ha fut, ez már nem okoz gondot. Ébresztő appnál is szépen ment a visszaszámláló és ébresztés funkció is.
    Így van beállítva a CPU Awake - Wake Lock.
    Ha fut, akkor látszik az értesítési panelen.
    Úgy rémlik, mikor feltettem és úgyhagytam, akkor egy idő után a rendszer kilőtte, viszont miután be volt állítva, hogy a rendszerrel együtt induljon és újraindítottam a telót, azóta még sose állt le, fut a háttérben, ameddig le nem állítom(de az is lehet, hogy csak én voltam figyelmetlen és észre se vettem, hogy kilőttem, bár nem hinném).
    Elképzelhető, hogy a biztonság appban, az engedélyek/indítópultnál engedi kell neki az automatikus indulást(nálam így van).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák