Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xirtam

    veterán

    Amúgy ma reggeli szösszenet így tőlem XOne vélemény így pár hónap után.

    Szomorúnak tartom hogy számomra rideg a rendszer. X360 rendszere sokkal átláthatóbb volt és barátságosabb. Vicc, hogy nem tudok zenét hallgatni játék közben csak snap-elve. Ami konkrétan a képernyő 20%-át elveszi, és akkor sem a saját zenéimet tudom hallgatni. Ez csak egy dolog. Persze nem kell egy konzolon zenét hallgatni de ha már az elődje tudta ezt akkor elvárom hogy az új gép ami 8-10x erősebb a fejlesztők elmondása szerint alapból tudja már könyörgöm.

    Ha egyszerre több értesítőm van mint 3 , és megszeretném nézni ne gondolkozzon már szeretett konzolom 2 percet. Ha a barátaimat szeretném megnézni hogy mit csinálnak ne gondolkozzon 2 percig. Ne kelljen már fekete alapon fehér ikonnal elrejteni a töltési időt. Tudom nagyon jól, hogy 1 évvel később akarták megjeleníteni a gépet. Én inkább maradtam volna a 2014-es Launch-nál. Ez egy félkész rendszer. Túlságosan is. És presztízs veszteség nagyon.

    Béta tesztelők vagyunk ez a nagy igazság. Mindez nem is érdekelne ha 2 hetes stádiumokban jönnének az új buildek. De kb megjelenés után fél évvel fog jönni az első nagyobb dash update. :(

Új hozzászólás Aktív témák