Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    Nemrég kérdeztem a game.co.uk-val kapcsolatban és leírnám röviden a tapasztalatomat, mert alig lehetett infót találni a boltról.

    Leadtam egy rendelést közvetlenül karácsony előtt, gondoltam csak két ünnep közt fogják postázni, erre meglepett, hogy 22-én jött az e-mail, hogy feladták és ma érkezett meg a csomag a posta hozta, egyébként francia posta van feltüntetve a dobozon és elsőbbségi felirat is van rajta, a posta értesítője szerint egyszerű csomag, de ez lényegtelen.
    A doboz külsőleg egy kicsit gyűrött volt, ezért fenntartással vettem át a csomagot és egyből készítettem kicsomagolós videót + a lemezeket be is helyeztem a boxba a videón, hogy felismeri-e vagy sem, de minden ok volt szerencsére.
    A doboz tartalma tételesen egyezik a megrendelt dolgokkal + kap az ember egy számlát is róla a játékok mellé csomagolva és egy kis tájékoztatót(bőven lejjebb). A játékokat tekintve az új teljesen fóliás, fehér vonalkóddal volt leragasztva, fel nem használt kód + egy kis manual/ismertető járt hozzá.
    A használt játéknál direkt néztem, hogy nem karcos-e a lemez, de nem volt meglepetésemre, még ujjlenyomat sem, mintha zsír új lenne pár porszemet eltekintve, sem a lemez, sem a tokon nem látszik, hogy használt volt, sőt még a tokban található útmutatók is szépen sorba voltak rendezve + jár mellé a használt kódokat tartalmazó lapok is + a tok is le volt lila matricával ragasztva!

    Pár tipp rendelésnél:
    -Használt játéknál azért kerül ugyanennyibe az alap játék, mint pl gold/deluxe, mert a hozzáadott kódok (season pass, kozmetikai dolgok) már felhasználtak, de ezt írja is minden játéknál a weboldalon is jelzik.
    -Paypal-on keresztül fizessünk
    - Érdemes kizárólag az olyan játékot megvenni, amit kizárólag a GAME árul(Sold and fulfilled by GAME) és nem valami viszonteladó!
    - Megrendelés után kb 2 hét alatt kézhez lehet kapni a csomagot, nekem a két ünnep miatt lett majdnem 3 hét, cserébe olcsó a szállítás ~1000 Ft, 75 GBP felett jár tracking number is.

    Összességében nagyon pozitív tapasztalatot szereztem ezzel a céggel, elég profinak tűnnek, ha lehet legközelebb is onnan fogok rendelni használt lemezes játékot(ha a brexit után még lehet) és bátran tudom ajánlani bárkinek! Ez hatványozottan igaz, ha valaki kint él és vissza is tud váltani megunt játékot, akkor az új címekhez féláron is hozzá lehet jutni, de ez rám nem igaz, én örülök, hogy használt játék árában tudtam venni újat.

    Ja és amíg el nem felejtem kaptam egy ilyen tájékoztatót is a megrendelés mellé, nem tudom mennyire érdekes/publikus információk és relevánsak itt Mo.-n, de hátha érdekel valakit alapon feltöltöm ide.(A szórólap sajnos meggyűrődött a csomagolásban egy kicsit, ezért ilyen a minősége, sry)

    [ Szerkesztve ]

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák