Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NORBl

    aktív tag

    Röviden a sztory.

    360 on sokat játszotam, aztán volt egy kihagyás, aztán megint vettem egy 360-at. Két külön profillal ment a két konzol. Most vettem egy One s-t. Holnap jár le live, és game pass akció. 200 Ft *2, és szeretném megvenni pc-n, mert a konzol még nem jött meg.

    Az első profilom.: 0 Gamescore, 0 barát stb. és egy generált nick.: AbruptSage59984

    A második nick-em előjött, a másik mail címről. Az ok, VISZONT, a haverral, akivel együtt játszottunk ebben az időszakban. (kb ugyan akkor vettük a gépet, és adtuk el) Neki ugyan úgy egy generált nick - et dob, 0 gs, 0 barát.

    Változtatni akartam nick-et az első profilom mail címével, ahol a generált nick is van, és ezt írja alul.:

    "Fontos! Ha ezt a fiókot egy Xbox 360 konzolon használja, a becenév módosítása után csak akkor tud újra bejelentkezni, ha helyreállítja a fiókot a konzolra. A fiók helyreállításáról itt talál tájékoztatást. A legutóbbi csatlakozás óta a konzolon végzett módosítások (például az elért eredmények) elveszhetnek."

    Hogy lehet egyszerűen előhozni a profilt ? Mert emlékszem, hogy anno boxon pl le lehetett tölteni "Download Profil" menüpont alatt, ha pl átmentem egy haverhez, és a saját profilommal akartam játszani . Ugyan ez a szisztéma most is ? Ezt, hogy lehet megtenni pc-n ? Illetve a régebbi profilokra miért dob ilyen generált nick-et ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák