Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz boost #116760 üzenetére

    Nem kell feltétlenül azt engedni, hogy csak kódot küldjenek, megoldható, hogy a kód csak a lemez jelenlétében aktiválható. Aztán visszateszed a tokba és onnantól digitálisként játszol vele.

    A legtöbb kritika amúgy a rendszert ott érte, hogy a Microsoft dönthetné el ki lehet jogosult a használt lemezek eladására és ki nem, ez pedig versenytorzító hatású lehet. Akkor inkább ne legyen ezen a módon továbbadható semmi, használja mindenki a digitális megosztást... na de ezen aztán még jobban felháborodtak volna az emberek. De látható, hogy a lemezes kereskedelem inkább nyűg a kiadóknak, előbb elfogadnák, hogy megossz egy játékkönyvtárat 10 "családtaggal", mint szívni a lemezzel.

    De igazából majdnem teljesen mindegy az egész, nem a lemez kiszorítása felé megy az ipar (ezt már elengedték), hanem a dupla megfejés irányába. Az alapjáték eladása ma már nem elég, rá kell venni a játékosokat a DLC-k megvételére. Van aki egy kis havidíjért cserébe odaadja az egészen friss alapjátékot is abban a reményben, hogy a DLC-t legalább megveszed.

Új hozzászólás Aktív témák